Goedkope facings in Turkije voor uw tanden – of toch niet?

Bent u op zoek naar goedkope facings in Turkije? Geen wonder, want veel mensen zijn erachter dat het plaatsen van facings in Turkije veel goedkoper is dan in Nederland of België. Alleen zijn de prijzen nog steeds relatief hoog en zijn er steeds meer matige aanbieders te vinden. Dat is niet wat u wilt wanneer u op zoek bent naar de manier om weer een stralend gebit te hebben.

Is een tand afgebroken, wilt u een spleetje weg laten werken of wilt u gewoon de perfecte glimlach hebben? Dan zijn de facings in Turkije qua prijzen en service niet de beste optie. In Hongarije kunnen we het namelijk beter, de kliniek voldoet aan alle Europese normen en de vlucht is veel korter! Zullen we direct het verblijf voor u erbij regelen?

Kijk hier voor meer informatie over facings.

Waarom kiezen mensen voor facings in Turkije?

Mensen die hun looks belangrijk vinden, die graag weer normaal willen kunnen eten of die cosmetische problemen weggewerkt willen hebben, schrikken van de prijzen in Nederland en België. De standaardfacings zijn namelijk relatief duur, zeker met de hoge uurlonen die we hier hanteren. In Turkije zijn de facings goedkoper, maar in Hongarije kan het nog beter.

Wij werken samen met Móricz Dental in Boedapest. Hoogopgeleide professionals gebruiken de beste materialen om zo de facings aan te brengen die ervoor zorgen dat uw gebit weer helemaal in orde is. Worden de kosten niet vergoed door uw zorgverzekering? Geen punt, Hongarije is onderdeel van de EU. U kunt de kosten gewoon opvoeren als aftrekposten voor de belasting.

Mondzorg Hongarije - intake

Direct uw facings laten zetten in Hongarije

Goedkope facings in Turkije lijken een goede oplossing, maar tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor Hongarije vanwege de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding en mogelijkheden. Bel vanuit Nederland naar 030 68 74 797 of vanuit België naar 03 80 81 810 voor meer informatie of mail ons direct op info@mondzorghongarije.nl.