Loading...

Intake Groningen

Mondzorg Hongarije:/Intake Groningen
Intake Groningen2019-01-08T10:36:19+00:00

Wij bieden goede en betaalbare oplossingen voor uw gebitsproblemen. Misschien vraagt u zich af: Moet ik mij laten behandelen in Nederland of kan ik beter geld besparen door te kiezen voor een behandeling in Hongarije bij een bekroonde tandheelkundige kliniek op Europees niveau? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze. 

Onze volgende intake dag vindt plaats op:

Vrijdag 1 en zaterdag 2 februari 2019 in Groningen. Er is plaats voor 20 patiënten.

 • vrijdag 1 februari 2019 – Groningen

 • zaterdag 2 februari 2019 – Groningen

 • Beperkt aantal plaatsen

 Waarom een intake?

 • U komt meer te weten over de huidige staat van uw gebit en mogelijke gebitsproblemen.
 • Wij geven u informatie over welke slimme en kosteneffectieve oplossingen er voor uw gebitsproblemen zijn.
 • Ontmoet uw tandarts om een beeld te krijgen van zijn of haar empathie en professionaliteit. 
 • Krijg antwoord op al uw vragen over de behandeling.
 • Een medewerker van Mondzorg Hongarije zal aanwezig zijn om al uw vragen over bijvoorbeeld zorgverzekeringen en reis en verblijf.

Wat gebeurt er tijdens een intake?

 • U ontmoet uw tandarts, die het consultatieproces duidelijk aan u zal uitleggen.
 • Er wordt een panoramische röntgenfoto genomen om een nauwkeurige diagnose te kunnen stellen.
 • Uw tandarts voert een onderzoek uit en beoordeelt uw röntgenfoto.
 • U bespreekt de mogelijkheden voor de beste oplossing met uw tandarts. 
 • Uw behandelend tandarts legt de opties voor kostenbesparing uit.
 • U ontvangt een gedetailleerd, schriftelijk behandelplan en een offerte om u een nauwkeurig beeld te geven van het behandelproces en de exacte kosten daarvan.
 • Uw tandarts zal al uw vragen over de behandeling en de kosten hiervan beantwoorden.

Wie is de tandarts tijdens uw consult?

Dr. Gabriella Kalmar

Specialiteiten: implantologie, tandheelkundige chirurgie en prothetische tandheelkunde.

Ik studeerde in 2006 af aan de Faculteit Tandheelkunde van de SOTE Medical University in Budapest en ontving in 2009 mijn kwalificatie als dento-alveolair chirurg.

Zowel mijn Engels als Duits zijn goed.

Ik neem in zowel Hongarije als in andere landen regelmatig deel aan postacademische tandheelkundige opleidingen op het gebied van algemene tandheelkunde, kaakchirurgie en implantologie. Ik ben lid van de Hungarian Association of Implantology.
Ik werk nog steeds voor de afdeling oro- maxillo-faciale chirurgie en stomatologie van de Semmelweiss University, waar medische studenten worden opgeleid. Ik ben zes jaar geleden begonnen met lesgeven, omdat het erg belangrijk voor me is om toekomstige collega’s een uitgebreid inzicht te geven in de mogelijkheden van tandheelkundige chirurgische oplossingen.
Ik streef ernaar om met mijn patiënten samen te werken om zo samen de beste oplossing te vinden en gebruik te maken van de nieuwste technieken en materialen. Ik voer zorgvuldig en nauwkeurig behandelingen uit.

Gabriella Kalmar - Mondzorg Hongarije

Wat kost de intake?

De kosten voor de intake bedragen €87,31. Dit is voor het maken van een panoramische röntgenfoto en een controle. Wanneer u een aanvullende tandartsverzekering heeft dan kunt u de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar. Wanneer u besluit het voorgestelde behandelplan te accepteren dan ontvangt u de kosten van de intake aan het einde van het behandeltraject retour.

Er zijn er geen verplichtingen aan de intake verbonden. Het is slechts een kans om informatie te krijgen over uw gebit en ons kostenbesparende behandelingssysteem.

Mis het niet!

De eerstvolgende consultatiedagen vinden plaats op vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari 2019 in Groningen.

Locatie: King Dental, Aweg 17 in Groningen

We willen u erop wijzen dat we slechts 20 patiënten kunnen ontvangen en dat de afspraken worden geboekt in de volgorde waarin de aanvragen binnenkomen. In het geval dat alle afspraken al zijn volgeboekt, kunnen we u geen consult bieden. Daarom raden we u aan om uw aanvraag zo snel mogelijk te versturen zodat u bent verzekerd van een plek.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Mondzorg Hongarije. Wij zijn dagelijks tussen 08.00 en 21.00 uur bereikbaar op 030-6874797. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@mondzorghongarije.nl.