Wij bieden goede en betaalbare oplossingen voor uw gebitsproblemen. Misschien vraagt u zich af: Moet ik mij laten behandelen in Nederland of kan ik beter geld besparen door te kiezen voor een behandeling in Hongarije bij een bekroonde tandheelkundige kliniek op Europees niveau? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze.

De eerstvolgende intake zal plaatsvinden op zaterdag 18 juli 2020 in Groningen.

 • zaterdag 18 juli 2020

 • beperkt aantal plaatsen

 • King Dental BV
  Aweg 17
  9718 CV Groningen

 Waarom een intake?

 • U komt meer te weten over de huidige staat van uw gebit en mogelijke gebitsproblemen.
 • Wij geven u informatie over welke slimme en kosteneffectieve oplossingen er voor uw gebitsproblemen zijn.
 • Ontmoet uw tandarts om een beeld te krijgen van zijn of haar empathie en professionaliteit. 
 • Krijg antwoord op al uw vragen over de behandeling.
 • Een medewerker van Mondzorg Hongarije zal aanwezig zijn om al uw vragen over bijvoorbeeld zorgverzekeringen en reis en verblijf te beantwoorden.

Wat gebeurt er tijdens een intake?

 • U ontmoet uw tandarts, die het consultatieproces duidelijk aan u zal uitleggen.
 • Er wordt een panoramische kaakoverzichtsfoto genomen om een nauwkeurige diagnose te kunnen stellen.
 • Uw tandarts voert een onderzoek uit en beoordeelt uw kaakoverzichtsfoto.
 • U bespreekt de mogelijkheden voor de beste oplossing met uw tandarts.
 • Uw behandelend tandarts legt de opties voor kostenbesparing uit.
 • U ontvangt een gedetailleerd, schriftelijk behandelplan en een offerte om u een nauwkeurig beeld te geven van het behandelproces en de exacte kosten daarvan.
 • Uw tandarts zal al uw vragen over de behandeling en de kosten hiervan beantwoorden.

Wie is de tandarts tijdens uw consult?

Dr. Vecsey Zsombor

Specialiteiten: Esthetische tandheelkunde, implantologie en tandheelkundige protheses.

Ik behaalde mijn diploma in 2008 aan de Faculteit der Tandheelkunde van de Semmelweis-universiteit met een summa cum laude-kwalificatie. Ik heb een residentieopleiding afgerond aan de afdeling Oral, Maxillofacial, Oral and Dental Semmelweis University en in 2011 ben ik geslaagd voor een speciaal examen met uitstekende resultaten.

Ik spreek vloeiend Engels en Duits.

Als beursstudent studeerde ik aan de Albert-Ludwigs-Universität in Freiburg en studeerde ik een jaar aan de Mirage Center Facial, Jaw en Plastic Surgery Clinic in Californië.  Sinds mijn afstuderen werk ik in een privépraktijk waar ik de best en meest plezierige zorg voor mijn patiënten wil bieden.

In mijn vrije tijd speel ik competitief tennis, in de zomer zeil ik en in de winter hou ik van skiën.

Wat kost de intake?

De kosten voor de intake bedraagt slechts €92,13. Dit zijn de standaard kosten in Nederland voor het maken van een kaakoverzichtsfoto en een controle. Wanneer u beschikt over een aanvullende tandartsverzekering dan kunt u de kosten declareren bij uw zorgverzekeraar.

Wanneer u besluit het voorgestelde behandelplan te accepteren dan is de intake geheel gratis. U ontvangt de kosten voor de intake dan nadat het plan volledig is uitgevoerd en betaald van ons retour.

Er zijn er geen verplichtingen aan de intake verbonden. Het is slechts een kans om informatie te krijgen over uw gebit en ons kostenbesparende behandelingssysteem.

Mis het niet!

De eerstvolgende consultatiedag vindt plaats op zaterdag 18 juli 2020 in Groningen..

Locatie: King Dental BV, Aweg 17, 9718 CV Groningen

We willen u erop wijzen dat we slechts 16 patiënten kunnen ontvangen en dat de afspraken worden geboekt in de volgorde waarin de aanvragen binnenkomen. In het geval dat alle afspraken al zijn volgeboekt, kunnen we u geen consult bieden. Daarom raden we u aan om uw aanvraag zo snel mogelijk te versturen zodat u bent verzekerd van een plek.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Mondzorg Hongarije. Wij zijn dagelijks tussen 08.00 en 21.00 uur bereikbaar op 030-6874797. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@mondzorghongarije.nl.