All on 4 Turkije

All on 4 in Turkije , is het de beste keuze voor u?

Met een All on 4 behandeling in Turkije heeft u binnen de kortste keren uw eigen gebit weer terug. Maar dan zonder de onvolmaaktheden. Iedereen wil graag een stralende glimlach hebben en gemakkelijk kunnen eten, maar zo vanzelfsprekend is dat helaas niet. Problemen met het gebit komen namelijk veel vaker voor dan u denkt. Met een behandeling die all on 4 heet in Turkije, heeft u straks het gebit waar anderen jaloers op worden. Maar is dit wel de beste optie voor u?

Bekijk hier alle informatie over de all on 4 behandeling.

All on 4 of all on 6 – of zijn er nog meer opties?

Met all on 4 of all on 6 wordt een vaste brug gemonteerd op vier of zes implantaten in de onderkaak of bovenkaak. Dit is de meest ideale optie, omdat het weinig extra werk met zich meebrengt en de kwaliteit sterk is. Om te beoordelen of u het beste voor een all on 4 of all on 6 kunt kiezen zal de specialist eerst naar uw gebit kijken om vervolgens een advies op maat te kunnen geven. Mocht er niet voldoende kaakbot aanwezig zijn voor de implantaten, dan kan dit worden opgelost door middel van het aanbrengen van extra bot.

All on 4 in Turkije is lange tijd populair geweest vanwege de scherpe prijzen en goede service. De prijzen liggen in Hongarije weliswaar iets hoger, maar de kwaliteit is vele malen beter. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen zodat we optimale garantie kunnen geven. Een all on 4 in Hongarije en scherper geprijsd en u kunt de kosten opvoeren als aftrekposten voor de belasting wanneer deze niet vergoed worden.

Wilt u meer weten? Bel vanuit Nederland naar 030 68 74 797 of vanuit België naar 03 80 81 810 voor meer informatie of mail ons direct op info@mondzorghongarije.nl.