WELKOM BIJ MONDZORG HONGARIJE

U oriënteert zich op een tandheelkundige behandeling in het buitenland. Steeds meer mensen wijken uit naar een buitenlandse kliniek vanwege de prijs gekoppeld aan zorgkwaliteit en het ontbreken van wachtlijsten. Patiënten die zich in Nederland oriënteren op een gebitsrenovatie, implantaten, kronen en/of een brug, worden vaak geconfronteerd met hoge bedragen, die zij meestal zelf moeten betalen. Maar in welk land kunt u de beste, betrouwbare en betaalbare tandheelkundige zorg inkopen? Dat is Hongarije, gegarandeerd!

Om de beste, betrouwbare en betaalbare tandheelkundige zorg te krijgen, hoeft u niet naar de andere kant van de wereld te vliegen. Wij hebben, samen met onze cliënten, de beste ervaringen met onze partners van Móricz Dental in Boedapest. Deze kliniek werkt met de meest geavanceerde apparatuur en techniek, met de beste materialen en merkimplantaten. De tandartsen van Móricz Dental hebben jarenlange ervaring en onbetwiste reputatie. Zij spreken bovendien vloeiend Engels, Duits en Frans. Mondzorg Hongarije verzorgt uw reis én het complete behandeltraject. U bent verzekerd van de best mogelijke behandeling, die omgeven is met een uitgebreide garantie*, ook op de materialen.

*) Uitgebreide garantie op uitgevoerde behandelingen en materialen. In geval van garantie vergoeden wij tevens uw vliegticket tot een maximum van €150,-. Eventueel noodzakelijke nazorg in Nederland behoort tot de mogelijkheden.

TANDHEELKUNDE IN HONGARIJE

Hongarije wordt internationaal geprezen om de hoogstaande tandheelkunde. Omdat dit land, net als Nederland, deel uitmaakt van de Europese Unie, voldoet de Hongaarse tandheelkunde aan alle Europese richtlijnen. Onze kliniek Móricz Dental in Boedapest beschikt over de modernste apparatuur en techniek. Deze kliniek werkt met de meest geavanceerde apparatuur en techniek, met de beste materialen en merkimplantaten. De tandartsen van Móricz Dental hebben een jarenlange ervaring en onbetwiste staat van dienst. Zij spreken bovendien andere talen dan Hongaars (Engels, Duits en Frans).

Daarnaast kunt u tijdens uw bezoek aan de kliniek rekenen op begeleiding door Mondzorg Hongarije. U kunt zich dus volledig thuis voelen tijdens uw behandeling in het prachtige Boedapest. Mondzorg Hongarije beantwoordt al uw mogelijke vragen en voorziet u van gericht en persoonlijk advies.

ONDERSCHEIDENDE PLUSPUNTEN VAN MONGZORG HONGARIJE

  1. U hoeft niet te kiezen tussen kwaliteit en prijs. U krijgt immers altijd én de beste tandheelkundige behandeling én u bespaart een aanzienlijk bedrag. Zeer ervaren tandartsen behandelen u op een hoogstaand niveau met behulp van de modernste technieken. U bent verzekerd van uitgebreide garantie op uw tandheelkundige behandeling. Uitstekende, persoonlijke begeleiding door de medewerkers van de kliniek en Mondzorg Hongarije. Hongarije maakt deel uit van de EU. Uw behandeling voldoet volledig aan de internationaal geldende standaard zoals u die ook in Nederland gewend bent. Indien u dat wenst, verzorgen wij uw reis en verblijf.
  2. Veel verzekeraars vergoeden ook behandelingen uitgevoerd in het buitenland
  3. Nazorg in Nederland mogelijk.

Contactverzoek

    *verplicht veld
    Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.