Bent u opzoek naar een permanente oplossing van eerste klas kwaliteit voor uw tandheelkundige problemen? Mondzorg Hongarije biedt de mogelijkheid voor een totale gebitsrenovatie in de beste kliniek van Hongarije, Moricz Dental. Kliniek van het jaar 2016! Deze kliniek behandelt patiënten uit heel Europa en maakt gebruik van de beste materialen en modernste apparatuur, zoals een cone beam CT- scan. Moricz Dental biedt een speciale behandeling voor mensen met angst voor de tandarts en ook behandeling onder narcose is mogelijk. De winstmarge en de kosten voor arbeidsloon en huisvesting zijn in Hongarije een stuk lager, waardoor u tot wel 70% op de kosten voor een gebitsrenovatie kunt besparen.

Een gebitsrenovatie in 4 stappen

1. Intake

Allereerst moet duidelijk worden welke behandeling voor u de beste oplossing biedt. De specialist van Moricz Dental zal uw gebit grondig onderzoeken en een kaakoverzichtsfoto (OPG) en/ of een CT- scan maken. Op basis van deze gegevens en uw wensen zal de tandarts een vrijblijvend behandelplan en een offerte voor u opstellen. De specialist zal alle behandelingen, de risico’s en garantievoorwaarden met u bespreken zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Deze intake is geheel gratis. Mondzorg Hongarije biedt een intakepakket aan inclusief reis en verblijf. Op onze pagina intake vindt u meer informatie hierover.

2. Reis en verblijf

Wanneer u besluit het behandelplan uit te laten voeren zullen wij, in overleg met u, de behandelingen plannen zodat deze uitgevoerd worden wanneer het u uitkomt. Reis, verblijf en transfers kunnen wij voor u verzorgen. Wij hebben afspraken met een aantal hotels en appartementen waardoor wij deze tegen een scherpe prijs aan kunnen bieden. Mondzorg Hongarije is officieel Wizz Air travel agent waardoor wij uw vlucht voor u kunnen verzorgen. Uiteraard staat het u vrij om uw reis en verblijf zelf te regelen als u dat liever doet. Op onze pagina reis en verblijf vindt u meer informatie hierover.

Mondzorg Hongarije - intake

3. Start behandelingen

Voordat de specialist de behandelingen start zal hij/ zij het behandelplan nogmaals met u doornemen. Wanneer alles duidelijk is en u akkoord gaat zal de behandeling starten. Tijdens het gehele traject zullen wij u begeleiden en wanneer nodig problemen voor u oplossen. Een totale gebitsrenovatie bestaat meestal uit meerdere fases. Tussen de verschillende fases zullen wij contact met u houden om uw genezing te monitoren en een volgende fase te plannen. Op onze pagina behandelingen vindt u meer informatie hierover.

4. Garantie en nazorg

Na het afronden van de behandeling zal de specialist u instructie geven met betrekking tot reiniging en verzorging van uw gebit. U ontvangt van de kliniek een garantiecertificaat en een implantatenpaspoort, indien van toepassing. Moricz Dental biedt een ruimere garantie op de uitgevoerde behandeling dan de EU- eisen. Mondzorg Hongarije biedt de mogelijkheid tot nazorg in Nederland. Kleine ingrepen kunnen in Nederland worden uitgevoerd voor grotere ingrepen verwijzen wij u naar Moricz Dental. Wanneer Moricz Dental vaststelt dat een behandeling onder de garantie valt bieden wij u een tegemoetkoming van maximaal € 150,- voor de kosten van reis en verblijf.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met Mondzorg Hongarije.