Loading...

Ervaringen

Mondzorg Hongarije:/Ervaringen
Ervaringen2018-09-05T15:31:11+00:00

ERVARINGEN

Mondzorg Hongarije is opgericht om in de praktijk een oplossing te bieden aan patiënten met gebitsproblemen die in Nederland niet naar wens geholpen kunnen worden. Vaak betreft het mensen met tandheelkundige complicaties of cliënten die hun gebit willen laten renoveren of verfraaien. Zij worden meestal geconfronteerd met lange wachttijden of bizarre begrotingen. Feitelijk is Mondzorg Hongarije ontstaan vanuit eigen ervaring. Na vele tandartsbezoeken wilde ik een definitieve oplossing voor een reeks problemen aan mijn gebit, zonder daarvoor een vermogen kwijt te zijn. Na onderzoek bleek Hongarije de beste mondzorg in Europa te bieden tegen de voordeligste tarieven. Ik selecteerde in Budapest Móricz Dental op basis van de beste reputatie en liet – na de hartelijke ontvangst – een behandelplan en begroting opstellen. Niet alleen deze fase, ook de daarna volgende behandeling overtuigde mij van de perfecte zorg en aandacht door de gespecialiseerde tandheelkundigen. De laatste behandeling combineerde ik met een vakantie in het prachtige, gastvrije Hongarije. In alle opzichten was het ‘een geslaagde operatie’. Mijn eigen ervaringen betekende het begin van Mondzorg Hongarije. Na mij vonden velen de weg naar onze kliniek en keerden allen tevreden terug met een gezond en stralend gebit.

Jan Willem van der Zouw

Initiatiefnemer en eigenaar van Mondzorg Hongarije

Dhr J. Andriessen – Den Haag

Recentelijk teruggekeerd uit Boedapest alwaar ik naar volle tevredenheid mijn gebit heb laten renoveren. Uiteraard aarzel je om uit het comfortabele Nederland waarin de mondzorg goed maar ook nogal prijzig is geregeld, zo’n stap te zetten. Ik kan het echter iedereen aanraden. Ik had mij in eerste instantie bij een andere kliniek aangemeld maar deze waren mij te snel en te commercieel. Toen contact gezocht met mondzorg Hongarije. Deze verzorgde direct een afspraak waarin tijdens het bezoek een plan werd opgemaakt en dit 2 maanden later zeer professioneel  in 9 werkdagen werd uitgevoerd.  Het resultaat vind ik verbluffend goed.

De behandeling op zich werd rustig en vriendelijk uitgevoerd. Tijdens mijn 11 daags verblijf in het door Mondzorg Hongarije geadviseerde appartementen hotel, een goede tijd gehad. Boedapest tussen de behandelingen door, uitvoerig kunnen bekijken. Alles prima verlopen dus waarbij de rol van Dhr. van der Zouw ook een belangrijke was.