Particuliere kliniek

Móricz Dental opende in 1997 in Boedapest zijn deuren als particuliere tandheelkundepraktijk. De kliniek ontvangt al meer dan twintig jaar klanten uit heel Europa, met name uit de naburige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Mede vanwege het feit dat Móricz Dental een groot internationaal klantenbestand heeft, beheersen de aanwezige specialisten en medewerkers vanzelfsprekend meerdere talen. Zij spreken allen goed Engels, Duits, Frans en Italiaans, zodat er voor u ter plaatse geen taalbarrière kan ontstaan.

Mondzorg Hongarije
Mondzorg Hongarije
Mondzorg Hongarije

Specialist op elk vlak

Op ieder afzonderlijk gebied van de mondzorg heeft Móricz Dental vakkundige specialisten in huis, zowel voor esthetische als noodzakelijke behandelingen. Daarin onderscheidt de kliniek zich ten opzichte van vele tandheelkundepraktijken in binnen- en buitenland. Bij elke behandeling kunnen met hoogwaardige apparatuur de nieuwste technieken worden toegepast, uiteraard geheel naar wens van de cliënt. Neem bijvoorbeeld de wortelkanaalbehandeling die op drie manieren kan worden uitgevoerd: traditioneel, microscoop of laser.

Dr. Eszter Vamos

Dr. Gabrielle Kalmar

Gespecialiseerd in: Implantologie, Kaak chirurgie en tandheelkundige protheses

Dr. Eszter Vamos

Dr. Annet Simo

Gespecialiseerd in: Esthetische tandheelkunde en tandheelkundige protheses

Dr. Eszter Vamos

Dr. Peter Gyuricza

Gespecialiseerd in: Implantologie, Kaak chirurgie en tandheelkundige protheses

Dr. Eszter Vamos

Dr. Eszter Vamos

Gespecialiseerd in: Algemene tandheelkunde


Europese richtlijnen

Als tandheelkundekliniek binnen de Europese Unie voldoet Móricz Dental aan alle Europese richtlijnen. Dat zijn dezelfde wettelijke regels die ook in andere EU-landen, zoals bijvoorbeeld Nederland, van toepassing zijn. Voor een land als bijvoorbeeld Turkije gelden deze EU-richtlijnen niet. Hongarije geniet bovendien vanwege het hoge opleidingsniveau een bijzonder sterke reputatie op het gebied van tandheelkundige zorg. De vakspecialisten van Móricz Dental zijn hooggekwalificeerde tandprofessionals die hun vak verstaan.

Slagingspercentage 98,9%

Wie zijn gebitsproblemen wil aanpakken via het plaatsen van implantaten is bij Móricz Dental aan het juiste adres. Dankzij de vakkundige kennis van de aanwezige specialisten en het gebruik van geavanceerde apparatuur en uitsluitend merkimplantaten kon de kliniek in 2017 een slagingspercentage van liefst 98,9% overleggen. Dat wil zeggen dat implantaten op de juiste wijze zijn geplaatst en na de inhelingsperiode vast in de kaak blijven zitten.

Mondzorg Hongarije
Mondzorg Hongarije

Wachttijd? Nee!

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Hoe eerder, hoe beter. Dankzij de grote capaciteit en de vele aanwezige specialisten heeft Móricz Dental geen wachtlijsten. Dat betekent dat er na de gratis intake in Nederland zo snel mogelijk ruimte voor u wordt gemaakt om een afspraak in te plannen. Op elk door u gewenst moment kunt u naar Boedapest afreizen voor uw behandeling, eventueel gecombineerd met een heerlijk ontspannen citytrip in een van de mooiste historische steden van Europa.

Mondzorg Hongarije
Mondzorg Hongarije

Hartje Boedapest

De kliniek van Móricz Dental is centraal gelegen in het prachtige Boedapest. Dat heeft twee voordelen: zowel het openbaar vervoer als alle toeristische trekpleisters zijn nabij. De kliniek ligt pal naast de uitgang van het moderne metrostation Móricz Zsigmond körtér (lijn M4) en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Boedapest is in tweeën gesplitst door de Donau en telt aan weerszijden van de blauwe rivier talrijke historische en culturele hoogtepunten. De beroemde Kettingbrug verbindt de stadsdelen Boeda en Pest met elkaar. Een parel aan de Donau, op nog geen twee uur vliegen van Nederland!

Contactverzoek

    *verplicht veld
    Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.