Loading...

Kliniek

Mondzorg Hongarije:/Kliniek
Kliniek2018-09-25T10:49:11+00:00

DE KLINIEK

Mondzorg Hongarije heeft een samenwerkingsovereenkomst met Móricz Dental. Deze gerespecteerde tandheelkundige kliniek in Boedapest (Hongarije) behandelt al vele jaren mensen uit heel Europa, naar volle tevredenheid.

De eisen en verwachtingen die in Hongarije worden gesteld aan de tandheelkundige zorg zijn erg hoog. Móricz Dental heeft de ambitie om deze hoge verwachtingen meer dan waar te maken. Onze partners willen de beste oplossing bieden voor uw tandheelkundige problemen. Om deze reden wordt uitsluitend gewerkt met de beste materialen en apparatuur. Maar voor de beste zorg is de basisvoorwaarde de deskundigheid van de tandartsen. Die is gegarandeerd!

Door de samenstelling van het team zet Móricz Dental op ieder gebied van de tandheelkunde een specialist in. Het team bestaat uit een implantoloog, een kaakchirurg, een esthetisch specialist, een paradontoloog en een specialist op het gebied van wortelkanaalbehandelingen. Het team wordt gecompleteerd door een aantal enthousiaste, kundige assistentes. Die zetten zich in om uw verblijf in de kliniek zo aangenaam mogelijk te maken. De medewerkers van Móricz Dental spreken goed Engels, Duits en Frans. Communicatie is daardoor nooit een probleem.

MONDZORG HONGARIJE HEEFT DE VOORDELEN VAN uw behandeling bij onze kliniek OP EEN RIJ GEZET:

Hongarije heeft een van de strengste toezichthouders van Europa op het gebied van tandheelkunde.   Alleen tandartsen die voldoen aan de eisen van de toezichthouder mogen hier hun vak uitoefenen.  Hongarije kent een scholingssysteem dat er voor zorgt dat tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd door tandartsen waarvan hun kennis up to date is.  Móricz Dental werkt met een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de hoogste ISO-norm voor kwaliteit binnen de tandheelkunde.  In de kliniek zijn zes volwaardige behandelkamers waardoor de capaciteit groot is en de wachttijden kort.  De behandelkamers zijn uitgerust om een hoge kwaliteit tandheelkundige behandelingen te kunnen bieden. Van implantaten tot facings en whitening.  De kliniek beschikt over de modernste technologie, waaronder een digitaal 3D-panoramisch röntgenapparaat. Hiermee wordt een zeer nauwkeurige diagnose gesteld.  De kliniek is makkelijk bereikbaar door de centrale ligging in Boedapest, direct naast de uitgang van het metrostation.

Wanneer u kiest voor een tandheelkundige behandeling bij Móricz Dental via Mondzorg Hongarije bespaart u niet alleen veel geld, maar kiest u voor kwaliteit binnen een veilige omgeving.