Gebitsrenovatie in Turkije, is het de beste optie voor u?

Ongeacht uw leeftijd kunt u op zoek zijn naar gebitsrenovatie in Turkije. Als gevolg van een ongeluk bijvoorbeeld, omdat u heel uw leven gerookt heeft en hier schade door ondervonden heeft of door een aangeboren afwijking in het gebit. Gebitsrenovatie in Turkije klinkt als een flinke ingreep, maar de behandelingen worden uiteraard op maat samengesteld. Problemen met het gebit zijn immers altijd uniek. Maar voordat u op zoek gaat naar een gebitsrenovatie in Turkije, is het verstandig om te kijken of dit wel de beste optie is.

Bekijk hier alle informatie over een gebitsrenovatie. 

Wat zijn de alternatieven voor een gebitsrenovatie in Turkije?

Behandelingen in de Benelux zijn helaas geen sterk alternatief voor de gebitsrenovaties in Turkije. Integendeel. De prijzen liggen hier zo hoog dat het onbetaalbaar wordt wanneer u geen gebruik kunt maken van de verzekering. Een gebitsrenovatie in Hongarije is in dat opzicht een stuk interessanter. Niet alleen omdat de prijzen gemiddeld de helft kosten van de behandelingen in Nederland en/of België, maar ook omdat niet-vergoede zorgkosten gewoon als aftrekpost gebruikt kunnen worden. Hongarije is immers onderdeel van de EU en dat zorgt ervoor dat de netto kosten nog een stuk lager komen te liggen.

Mondzorg Hongarije - intake

Uw gebitsrenovatie regelt u vandaag nog

Is het hoog tijd voor een gebitsrenovatie en heeft u Turkije inmiddels van uw wensenlijst gestreept? Regel dan vandaag uw renovatie nog bij de specialisten in Hongarije. Wij helpen u verder met advies op maat en kunnen direct het verblijf en de reis voor u regelen. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden en heeft u direct iets leuks om naar uit te kijken na de behandeling. Uiteraard kunt dit vandaag al boeken. Bel vanuit Nederland naar 030 68 74 797 of vanuit België naar 03 80 81 810 voor meer informatie of mail ons direct op info@mondzorghongarije.nl.