Tandarts Turkije

De tandarts in Turkije – bedoelt u: de tandarts in Hongarije?

Veel mensen gaan naar de tandarts in Turkije omdat de prijzen daar lager liggen dan in Nederland en België. Praktisch, maar naar de tandarts in Turkije betekent een flinke reis en vaak meer kosten dan alleen de tandheelkundige bezoeken, zoals overnachting. Ook liggen de prijzen er wellicht lager dan in de Benelux, de prijzen voor de tandarts in Hongarije vallen nóg lager uit, zelfs inclusief de reis en het verblijf in Boedapest zelf. Weet u al of het de tandarts in Turkije wordt of dat u toch kiest voor de ervaren specialisten in Hongarije?

Waarom kiezen zoveel mensen voor de tandarts in het buitenland?

U denkt misschien dat een Nederlandse tandarts automatisch de beste keuze is wanneer u in Nederland woont. De kans is echter groot dat u voor iets omvangrijke behandelingen een flink bedrag neer moet tellen en dat u maandenlang geduld moet hebben. Dat is waarom veel mensen zijn gaan kijken naar de tandarts in Turkije. Kortere wachttijden, snellere behandelingen en goedkoper. De ervaringen met de tandarts in Turkije zijn daarnaast overwegend goed, zodat de drempel lager wordt.

Maar Mondzorg Hongarije scoort een 9/10, heeft nóg kortere wachttijden en tientallen jaren ervaring met het behandelen van patiënten uit diverse Europese landen. Daarnaast heeft u bij ons direct de mogelijkheid om reis en verblijf ook te regelen. Sterker nog, we kunnen er een complete vakantie van maken wanneer u de behandelingen wilt combineren met welverdiende rust. Wilt u de beste prijzen en mogelijkheden, wilt u niet te veel betalen en wilt u zeker niet lang moeten wachten op de behandeling? Dan kiest u niet voor de tandarts in Turkije, maar kiest u voor de tandarts in Hongarije.

Hoe zit het met de vergoedingen voor de tandarts in Hongarije?

De basisverzekering in het zorgpakket is ronduit karig indien u een tandheelkundige behandeling wilt laten verrichten zonder dat er sprake is van spoedeisende hulp. Het basispakket biedt meer kansen, maar daar gaat het vooral om het vinden van de kleine lettertjes. De zorgverzekeraars bepalen zelf het aanbod van de aanvullende pakketten, hierover kunnen wij geen uitspraak doen.

Mochten bepaalde kosten niet vergoed worden, dan worden dit aftrekposten voor de belasting. Hongarije is namelijk onderdeel van de EU, waardoor u de kosten gewoon op kunt voeren in uw declaratie. Op die manier worden de kosten voor de tandarts in Hongarije nog lager.

Ervaringen met de tandarts in Turkije en tandarts in Hongarije

De ervaringen met de tandarts in Turkije zijn afhankelijk van de aanbieder die u vindt. De ervaringen met de tandarts in Hongarije van onze klanten zijn louter positief. Mondzorg Hongarije werkt namelijk met Móricz Dental samen in Boedapest. Op die manier kunnen we service van het hoogste niveau aanbieden met uitsluitend zeer goed opgeleide tandartsen.

De materialen die gebruikt worden, zijn alleen van de hoogste standaard. Zo maken we veel gebruik van de materialen uit Zweden, die internationaal als de standaard gezien worden. We bieden dan ook aantrekkelijke garanties, zodat u zeker weet dat u nog lang van uw glimlach kunt genieten en gewoon normaal kunt eten.

Direct een afspraak maken

Wilt u al langere tijd naar de tandarts maar is Turkije wat te ver en zijn de prijzen in de Benelux simpelweg te hoog? Dan kiest u voor de tandarts in Hongarije. Wij hebben scherpe prijzen, maar vooral ook de beste service en kwalitatieve dienstverlening om het gehele traject zo makkelijk mogelijk te maken. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en bel vanuit Nederland naar 030 68 74 797 of vanuit België naar +31306874797. U kunt ons uiteraard ook gewoon per mail bereiken op info@mondzorghongarije.nl.