GARANTIE

Mondzorg Hongarije heeft een partnership met Móricz Dental in Boedapest (Hongarije). Op deze pagina vindt u de garantievoorwaarden. De overeenkomst voor het gehele traject – van intake tot en met behandeling – sluit u rechtstreeks met Móricz Dental. Zo bent u verzekerd van direct toepasbare garantievoorwaarden. Na afloop van uw behandeling ontvangt u een garantiecertificaat van Móricz Dental. In geval van garantie vergoeden wij tevens uw vliegticket tot een maximum van € 150,-. Eventueel noodzakelijke nazorg in Nederland behoort tot de mogelijkheden. Mondzorg Hongarije heeft daarvoor een samenwerking met een tandartskliniek in Utrecht. Indien u uw reis en verblijf door ons laat verzorgen, dan sluit u hiervoor een overeenkomst met Mondzorg Hongarije. Lees ook onze disclaimer en algemene voorwaarden.

Garantievoorwaarden Móricz Dental

Móricz Dental is aansprakelijk voor de tandheelkundige werkzaamheden die zij uitvoert. Onze patiënten kunnen zich veilig voelen in onze kliniek omdat wij een 3 + 1 element garantiestructuur bieden, die zorgt voor een ontspannen behandeling.

 1. Garantie Kwaliteit Grondstoffen. In onze kliniek worden kwaliteitsgrondstoffen gebruikt, die uitsluitend uit een betrouwbare bron voortkomen. Deze materialen voldoen aan de strengste eisen van de Europese kwaliteitsnormen en zijn gekwalificeerd door Orki (Medisch en Ziekenhuis Technologisch Instituut in Hongarije). Deze materialen zorgen ervoor dat het menselijk lichaam maximaal beschermd is tijdens de tandheelkundige ingrepen.
 2. Gegarandeerde Expertise Garantie. Alle tandartsen die werkzaam zijn bij Móricz Dental blijven hun deskundigheid ontwikkelen door jaarlijks meerdere keren per jaar deel te nemen aan beroepsopleidingen en professionele tandheelkundige conferenties. Hierdoor zijn zij in staat om up to date oplossingen aan te dragen bij het opstellen van een behandelplan.
 3. Professionele Tandtechnische Garantie. Móricz Dental werkt uitsluitend met tandtechnische laboratoria die tot de professionele experts behoren. Deze laboratoria garanderen dat uw prothese wordt vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen en door middel van de nieuwste technologie, waaronder CAD/ CAM. Daarnaast voldoen deze protheses aan hoge esthetische normen.

Garantie Prothesen.

Móricz Dental biedt een veel langere garantie op tandheelkundige ingrepen, in onze kliniek uitgevoerd, dan door de wet bepaald. Op deze manier verzekeren wij u, dat u in onze kliniek, een tandheelkundige ingreep kunt ondergaan zonder risico te lopen.
Garantietermijnen:

 • Nobel Biocare Active® implantaat (Made in Zweden): 10 jaar garantie
 • Nobel Biocare Nobel Biocare Vervang Conische Connection® implantaat (Made in Zweden): 10 jaar garantie *
 • Alpha Bio® implantaat: 10 jaar garantie *
 • IMTEC mini implantaat (voor de fixatie van de uitneembare prothese): 3 jaar garantie *
 • Implantaatsteun: 2 jaar garantie
 • Vaste protheses: 2 jaar garantie
 • Verwijderbare protheses: 1 jaar garantie
 • Porseleinen omslag: 1 jaar garantie
 • Vullingen: 1 jaar garantie

Wanneer de tandheelkundige behandeling is afgrond, ontvangt u een garantieformulier dat ervoor zorgt dat u aanspraak kunt maken op garantie.

Wanneer er een implantaat wordt geplaatst, bieden wij u een zogenaamd ‘implantaat paspoort’ met het type, de grootte en de plaats van het implantaat. Met behulp van dit document kunnen alle bevoegde tandartsen over de hele wereld uw implantaten identificeren en behandelen, zelfs decennia later.

* Bij het plaatsen van implantaten, betekent garantie dat in geval van problemen (bijvoorbeeld: als een implantaat eruit valt of losraakt, hoewel dit zelden gebeurt omdat de slagingskans van implantaten, ingebracht in onze kliniek, ten minste 98,3% bedraagt ), gratis een nieuw implantaat zal worden ingebracht. Rotterdam-Boedapest

Voorwaarden voor garantie:

* Houdt u zich strikt aan de instructies van uw tandarts met betrekking tot mondhygiëne
* Laat behandelingen, voorgesteld door uw tandarts, binnen 30 dagen uitvoeren.
* Laat ieder jaar een tandheelkundige controle uitvoeren door een bevoegde tandarts.
* U kunt geen aanspraak maken op garantie indien u nog een opstaande rekening heeft bij Móricz Dental.

Plaats voor garantie:

* Alle interventies met betrekking tot garantie worden uitsluitend uitgevoerd in de kliniek van Móricz Dental.
* Móricz Dental is niet aansprakelijk voor het betalen voor garantiebehandelingen in andere tandartspraktijken uitgevoerd.

Niet onder de garantie:

* Andere ziekten, ongeacht tandheelkundige behandelingen.
* Schade als gevolg van psychische gewoonten, bijv. slaap bruxisme (overmatig klemmen van de kaak) of tandenknarsen.
* Schade als gevolg van abnormaal gebruik van de protheses (prothesen beschadigd bij een ongeval).
* Interventies uitgevoerd door personen buiten de kliniek, die niet bevoegd zijn om een diagnose te stellen, en die niet bevoegd zijn om voorgestelde ingrepen uit te voeren. (Tandartsen en tandtechnici die niet werkzaam zijn voor Móricz Dental)
* In het geval dat er een gelijktijdige ziekte bestaat, die invloed heeft op de stand van de tanden.
* In geval van schade veroorzaakt door opzet.