Gebitsrenovatie

Bent u op zoek naar een permanente oplossing van eerste klas kwaliteit voor uw tandheelkundige problemen? Wij bieden u de mogelijkheid voor een totale gebitsrenovatie in de beste kliniek van Hongarije.

Lees meer

All on 4

Een all on 4 is een vaste oplossing ter vervanging van alle tanden en kiezen in de boven- of onderkaak. De vaste prothese wordt geplaatst op 4 of 6 implantaten.


Lees meer

Kronen

Een kroon is een vervanging voor een tand die over een afgeslepen tand of kies wordt geplaatst. Het is ook mogelijk een kroon op een implantaat te plaatsen.


Lees meer

Implantaten

Een tandheelkundig implantaat is een kunstwortel van titanium, die in het kaakbot geplaatst wordt ter vervanging van de natuurlijke wortel. Op dit implantaat wordt een kroon, brug of prothese geplaatst.

Lees meer

Bruggen

Een brug is bedoeld om een of meerdere ontbrekende tanden of kiezen op een rij te vervangen en wordt bevestigd op een implantaat of afgeslepen tand.


Lees meer

Sinuslift-Botopbouw

Wanneer er niet voldoende kaakbot aanwezig is voor het plaatsen van implantaten kunnen er kunstmatige botkorrels aangebracht worden.Lees meer

Facings

Een facing is een dun schildje dat over de tand wordt geplaatst en heeft een zeer hoge esthetische waarde. Porseleinen facings gaan meer dan tien jaar mee en verkleuren niet. Hierdoor houdt u blijvend witte tanden.Lees meer

Esthetische Tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde, ook wel cosmetische tandheelkunde, is gericht op de schoonheid van de tanden. Esthetische tandheelkunde heeft als doel uw gebit mooier maken met als uitkomst een stralende lach en meer zelfvertrouwen.Lees meer

Whitening

Door middel van de Beyond methode kan de tandarts uw tanden tot 14 tinten lichter maken in slechts één behandeling. Met de Beyond methode worden niet alleen de oppervlakkige verkleuringen bestreden, maar ook de stoffen die de verkleuringen veroorzaken en die zich onder het glazuur hebben opgehoopt.

Lees meer

Contactverzoek

    *verplicht veld
    Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.