Gebitsrenovatie

Bent u op zoek naar een permanente oplossing van eerste klas kwaliteit voor uw tandheelkundige problemen? Wij bieden u de mogelijkheid voor een totale gebitsrenovatie in de beste kliniek van Hongarije.

All on 4

Een all on 4 is een vaste oplossing ter vervanging van alle tanden en kiezen in de boven- of onderkaak. De vaste prothese wordt geplaatst op 4 of 6 implantaten.


Kronen

Een kroon is een vervanging voor een tand die over een afgeslepen tand of kies wordt geplaatst. Het is ook mogelijk een kroon op een implantaat te plaatsen.


Implantaten

Een tandheelkundig implantaat is een kunstwortel van titanium, die in het kaakbot geplaatst wordt ter vervanging van de natuurlijke wortel. Op dit implantaat wordt een kroon, brug of prothese geplaatst.

Bruggen

Een brug is bedoeld om een of meerdere ontbrekende tanden of kiezen op een rij te vervangen en wordt bevestigd op een implantaat of afgeslepen tand.


Sinuslift-Botopbouw

Wanneer er niet voldoende kaakbot aanwezig is voor het plaatsen van implantaten kunnen er kunstmatige botkorrels aangebracht worden.Facings

Een facing is een dun schildje dat over de tand wordt geplaatst en heeft een zeer hoge esthetische waarde. Porseleinen facings gaan meer dan tien jaar mee en verkleuren niet. Hierdoor houdt u blijvend witte tanden.Esthetische Tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde, ook wel cosmetische tandheelkunde, is gericht op de schoonheid van de tanden. Esthetische tandheelkunde heeft als doel uw gebit mooier maken met als uitkomst een stralende lach en meer zelfvertrouwen.Whitening

Door middel van de Beyond methode kan de tandarts uw tanden tot 14 tinten lichter maken in slechts één behandeling. Met de Beyond methode worden niet alleen de oppervlakkige verkleuringen bestreden, maar ook de stoffen die de verkleuringen veroorzaken en die zich onder het glazuur hebben opgehoopt.

Contactverzoek

*verplicht veld
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.