Kronen Turkije

Kronen in Turkije laten plaatsen, of is er een betere optie?

Wanneer er veel werk aan uw gebit te doen is, dan lijken de kronen in Turkije de beste optie. De kroon, het zichtbare gedeelte van de tand, is het kleinste gedeelte van de tanden in uw mond. Toch is dit ‘kleinste’ stukje een ontzettend belangrijk deel, omdat dit is waar u mee lacht en kauwt. Moeten er veel kronen vervangen worden, dan is Turkije aantrekkelijk omdat de prijzen daar veel lager liggen dan in Nederland en België. Echt ideaal is het overigens niet. Turkije ligt ver van de Benelux en dankzij de wildgroei is controleren van de aanbieder lastig geworden.

En daarom kiest u geen kronen in Turkije?

Het staat u natuurlijk vrij om kronen in Turkije te kiezen. Echter voldoet onze kliniek in Hongarije aan alle Europese normen en hebben onze specialisten tientallen jaren ervaring opgedaan in diverse Europese landen. Een extra gemak is dat de vliegreis naar Turkije een uur langer duurt. Nog een reden om voor onze kliniek in Boedapest te kiezen. Onze hoogopgeleide experts staan allemaal vermeld op onze website, zodat u direct kunt controleren hoe goed onze specialisten zijn. De uurlonen liggen lager in Hongarije, waardoor we goed kunnen concurreren. De prijzen van kronen in Hongarije zijn bijvoorbeeld meestal minstens 50% goedkoper dan de kronen in Nederland! Zonder in te leveren op de kwaliteit natuurlijk, want uiteindelijk gaat het wel om uw gebit.

Direct uw kronen laten plaatsen?

Direct kronen in Turkije of de Benelux laten plaatsen, dat kunt u wel vergeten met de lange wachttijden. In Hongarije kunt u binnen no-time terecht. We regelen graag de reis en het verblijf ook voor u, al kunt u uiteraard ook zelf de mogelijkheden vergelijken. Wilt u meer informatie over kronen in Hongarije of de werkwijze? Bel vanuit Nederland naar 030 68 74 797 of vanuit België naar +31306874797 voor meer informatie of mail ons direct op info@mondzorghongarije.nl.