Let op: Nog slechts 4 (van de 16) plekken over!

Intake Utrecht Zaterdag 13 Juli 2024

Meld u nu direct aan

Intake Utrecht

Wij nemen na uw aanmelding contact met u op om uw reservering defintiief te maken. Wij kijken er naar uit om u alles te vertellen over de intake en mogelijkheden. Met vriendelijke groet, J.W. van der Zouw.

0+

Jaren Ervaring

0+

Specialisten

0+

Tevreden Klanten

0

Zorgkosten Bespaard

Intake Utrecht

Wij bieden goede en betaalbare oplossingen voor uw gebitsproblemen. Misschien vraagt u zich af: moet ik mij laten behandelen in Nederland of kan ik beter geld besparen door te kiezen voor een behandeling in Hongarije bij een bekroonde tandheelkundige kliniek op Europees niveau? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze.

Vooronderzoek Nederland Utrecht

Waarom een intake?

Tandartskliniek van het jaar

Wat gebeurt er tijdens een intake?

Wie is de tandarts tijdens uw consult?

Dr. Gabriella Kalmar

Specialiteiten: implantologie, tandheelkundige chirurgie en protheses.

Ik studeerde in 2006 af aan de Faculteit Tandheelkunde van de SOTE Medical University in Budapest en ontving in 2009 mijn kwalificatie als dento-alveolair chirurg.

Zowel mijn Engels als Duits zijn uitstekend.

Ik neem in zowel Hongarije als in andere landen regelmatig deel aan postacademische tandheelkundige opleidingen op het gebied van algemene tandheelkunde, kaakchirurgie en implantologie. Ik ben lid van de Hungarian Association of Implantologie.

Ik werk nog steeds voor de afdeling oro- maxillo-faciale chirurgie en stomatologie van de Semmelweiss University, waar medische studenten worden opgeleid. Ik ben zes jaar geleden begonnen met lesgeven, omdat het erg belangrijk voor me is om toekomstige collega’s een uitgebreid inzicht te geven in de mogelijkheden van tandheelkundige chirurgische oplossingen.

Ik streef ernaar om met mijn patiënten samen te werken om zo samen de beste oplossing te vinden en gebruik te maken van de nieuwste technieken en materialen. Ik voer zorgvuldig en nauwkeurig de behandelingen uit.

Kaakchirurg Dr. Gabriella Kalmar

Wat kost de intake?

De kosten voor de intake bedraagt slechts €120,98. Dit zijn de standaard kosten in Nederland voor het maken van een kaakoverzichtsfoto en een controle.

Wanneer u besluit het voorgestelde behandelplan (meer dan €3500,-) te accepteren dan is de intake geheel gratis. U ontvangt de kosten voor de intake dan nadat het plan volledig is uitgevoerd en betaald van ons retour.

Er zijn geen verplichtingen aan de intake verbonden. Het is slechts een kans om informatie te krijgen over uw gebit en ons kostenbesparende behandelingssysteem.

Mis het niet!

De volgende intake is op 13 Juli 2024.

Vooronderzoek Nederland Utrecht
Gebit schoonhouden

Levenslange Garantie

Nog geen twee uur vliegen en u bent verzekerd van de best mogelijke tandheelkundige behandeling. Mondzorg Hongarije verzorgt uw reis, verblijf en het complete behandeltraject. De gratis intake en eventuele nazorg vinden plaats in een Nederlandse kliniek. U hoeft hiervoor dus niet nogmaals af te reizen naar Boedapest, overigens een prachtige, historische stad die hoge ogen gooit als aantrekkelijke stedentrip.

Omdat Hongarije, net als Nederland, deel uitmaakt van de Europese Unie, voldoet de Hongaarse tandheelkunde aan alle Europese richtlijnen. Binnen de EU bent u bovendien wettelijk verzekerd van 1 jaar garantie op uw behandeling. Wij hebben deze service nog eens extra uitgebreid: levenslange garantie op het materiaal en 5 jaar garantie op de behandeling.

Tandarts Kliniek van het jaar 2016 - Móricz Dental & Mondzorg Hongarije
Klanten aan het woord

Ervaringen van klanten

Een beknopt overzicht van enkele ervaringen van onze klanten. Klik op de knop onderin om de uitgebreide ervaringen te lezen.

Mondzorg Hongarije en Móricz Dental: niets dan lof voor deze organisaties. De begeleiding vanuit Nederland... lees meer

Wendy EbusPatiënt

Mijn gebit aan de bovenkaak moest grondig gerenoveerd worden met kronen, vanwege slijtage aan de kiezen en een... lees meer

Eveline uit DelftPatient

In 2016 heb ik via Mondzorg Hongarije een afspraak gemaakt voor implantaten. Hierna werd voor mij een offerte... lees meer

Hr. Engels uit VenloPatiënt
Eigenaar Mondzorg Hongarije Jan Willem
Nederlandstalige begeleiding

Een persoonlijke aanpak uit eigen ervaring

U denkt er vast twee keer over na om een tandzorgkliniek in het buitenland te bezoeken. Een begrijpelijke reactie. Sterker, dat was ook mijn eigen eerste reflex. Ik vertel u graag meer over het ontstaan van Mondzorg Hongarije en waarom u voor ons zou willen kiezen.

  • Hoogste opleidingsniveau binnen de EU
  • Uitermate professionele behandelingen
  • Tot wel 75% lagere kosten, zonder kwaliteitsverlies
  • Nederlandstalige begeleiding en persoonlijk advies
  • Meer dan 500 klanten gingen u succesvol voor
  • Bezoek tijdens uw verblijf de wereldstad Boedapest
  • Alles wordt voor u geregeld, inclusief vlucht en hotel
Sign
Team van tandartsen Mondzorg Hongarije
Video afspelen
Wie zijn wij?

Een korte videoboodschap van J.W. van der Zouw - Eigenaar Mondzorg Hongarije

U denkt er vast twee keer over na om een tandzorgkliniek in het buitenland te bezoeken. Een begrijpelijke reactie. Sterker, dat was ook mijn eigen eerste reflex. Ik vertel u graag meer over het ontstaan van Mondzorg Hongarije en waarom u voor ons zou willen kiezen.

×