Facings

Bent u niet tevreden over de uitstraling of de kleur van uw tanden? Vermijdt u lachen op foto’s of in het bijzijn van andere? Dan zijn facings wellicht de oplossing voor u. Facings zijn een snelle en eenvoudige manier om een prachtig gebit te krijgen. Facings zijn nu voor iedereen bereikbaar, niet alleen voor ‘the rich en famous’.

Wat zijn facings?

Facings zijn schildjes, zo dun als contactlenzen, die uw eigen tanden bedekken. Facings bedekken onvolmaaktheden. Ze worden voornamelijk gebruikt om esthetische redenen, oftewel om het uiterlijk te verfraaien. Met facings corrigeert u de vorm, de kleur, slijtage of glazuurdefecten van uw tanden.

Het plaatsen van facings gaat snel en is pijnloos. Het resultaat is schitterend. Maar het allerbelangrijkst is dat uw eigen tanden behouden blijven.

Nadat er een laagje van de tand is afgeslepen, wordt de facing geplaatst.

Waarom facings?

De oplossing als u niet tevreden bent over de vorm van uw tanden.  Als de lengte van uw tanden – te kort of te lang – u niet aanstaat.  Omdat u graag wittere tanden wilt maar het gewenste resultaat niet is behaald door middel van bleken.  Omdat u een spleetjes tussen uw tanden heeft en daar vanaf wilt.  Omdat uw tanden zijn afgesleten of gebroken en u weer de oorspronkelijke vorm van uw tanden terug wilt.

Facings van composiet vanaf € 149,-

Facings van composiet kunnen door de tandarts via een eenvoudige behandeling geplaatst worden. De tandarts slijpt een laagje van uw tanden af en brengt een hechtmateriaal aan. Hierop wordt het composiet aangebracht, dat door de tandarts in de gewenste vorm wordt gebracht. Het materiaal hardt uit onder een speciale lamp. Tot slot slijpt en polijst de tandarts uw facings om de vorm te perfectioneren.

Facings van Zirkonium emax technologie € 349,- per facing

Wanneer u kiest voor facings van zirkonium, slijpt de tandarts eerst een laagje van uw tanden. Vervolgens maakt de tandarts een afdruk van uw eigen tanden. Op basis van deze afdruk produceert de tandtechnieker uw facings. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. Tenslotte brengt de tandarts hechtmateriaal op uw tanden aan om vervolgens de facings te bevestigen. Deze facings geven esthetisch gezien het mooiste resultaat door een zeer natuurlijke kleurovergang. Evenals bij facings, gemaakt van lithium di-silicaat glaskeramiek (Emax-technologie), wordt een uitstekende pasvorm gegarandeerd.

Design your smile

Mondzorg Hongarije biedt in samenwerking met Móricz Dental het programma ‘Design your smile’. Met dit computerprogramma ontwerpt uw tandarts – samen met u – in slechts 40 minuten uw nieuwe glimlach. Hierdoor loopt u geen enkel risico; voordat de behandeling start, weet u hoe uw tanden eruit zullen gaan zien. U kunt de foto’s van uw huidige gebit naast die van uw gewenste gebit leggen. U zult verrast zijn over de mogelijkheden. What you see, is what you get!

Klik hier voor de prijzen