oktober 30, 2016 in Nieuws

Moricz Dental kliniek wint prestigieuze prijs

Moricz Dental kliniek wint prestigieuze prijs

Moricz Dental kliniek wint prestigieuze prijs

Moricz Dental kliniek wint prestigieuze prijs
Moricz Dental kliniek wint prestigieuze prijs

Een gebitsrenovatie is in Nederland een prijzige aangelegenheid. Implantaten zijn duur en voor complexe operaties bestaan vaak lange wachtlijsten. Mondzorg Hongarije werkt daarom samen met Moricz Dental in Boedapest, een kliniek die onlangs nog is uitgeroepen tot de beste kliniek van Hongarije. Zo ervaart u tegen een lage prijs een snelle service van de hoogste kwaliteit.

Prestigieuze award op het gebied van tandheelkunde

De award die Moricz Dental onlangs ontving, is een prestigieuze prijs in Hongarije en veelzeggend over de kwaliteit van de geleverde diensten. Patiënten oordeelden onder meer dat de kliniek beschikt over de modernste materialen en technieken, waardoor zij een compleet aanbod van tandheelkundige zorg kan bieden.

Ook de kwaliteit van de tandartsen wordt geprezen. Zij beschikken aantoonbaar over een surplus aan kennis en ervaring en behoren niet voor niets tot de crème de la crème van het internationale tandartsengilde. Naast Hongaars spreken zij ook talen zoals Engels, Frans en Duits, waardoor een heldere communicatie geen enkel probleem vormt.

Uitstekende service en vlotte communicatie

Net zo belangrijk als de kwaliteit van de geleverde zorg is de bijbehorende service. Ook op dit vlak gooit Moricz Dental hoge ogen bij patiënten. De kliniek doet er alles aan om patiënten zich op hun gemak te laten voelen en houdt hen nauwgezet op de hoogte van eventuele ontwikkelingen en personele veranderingen. De communicatie is dan ook uitermate helder en laat geen ruimte voor misverstanden.

Heeft u desondanks nog enkele vragen? Dan kunt u hiermee terecht bij een vast aanspreekpunt in de kliniek en ook kunnen wij helpen vanuit Nederland. Hierdoor voelt u zich sneller thuis tijdens uw verblijf in het prachtige Boedapest. Wij hebben gemerkt dat onze Nederlandse patiënten deze intensieve begeleiding als bijzonder prettig ervaren.

Strenge jurybeoordeling door patiënten en specialisten

Moricz Dental heeft de prijs voor beste tandheelkundige kliniek van Hongarije zeker niet zomaar gewonnen. Verantwoordelijk voor de uitverkiezing was onder meer een 12-koppige jury van vooraanstaande specialisten in het vakgebied, die het kantoor beoordeelden op de strengste vakinhoudelijke eisen.

Ook vond er online een publieke stemming onder patiënten plaats, waarbij Moricz Dental duidelijk naar voren kwam als winnaar op het gebied van belangrijke aspecten als kwaliteit, prijs, wachttijd en klantvriendelijkheid. In Hongarije is men het er dan ook unaniem over eens: Moricz Dental is simpelweg de beste kliniek van het land.

Gebitsrenovatie en implantaten zeer voordelig in Hongarije

En dat is een hele prestatie, want de Hongaarse tandheelkunde heeft internationaal een uitstekende reputatie. De tandartsen zijn er hoogopgeleid en de klinieken uitermate modern. Desondanks is een tandheelkundige operatie in Hongarije, in tegenstelling tot Nederland, betaalbaar en is er geen sprake van wachtlijsten.

Hierdoor bent u direct aan de beurt en heeft u niet onnodig lang last van vervelende gebitsklachten. Een gebitsrenovatie of het plaatsen van implantaten kost bij Moricz Dental zeker niet de hoofdprijs, terwijl de kwaliteit waarschijnlijk beter is dan die in Nederland. Meer weten? Neem direct contact op met Mondzorg Hongarije en informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.



×