Móricz Dental werd opgericht in 1997 in Boedapest als particuliere tandheelkundepraktijk. Al meer dan twintig jaar bezoeken voornamelijk Europese klanten de kliniek. Oostenrijkse en Zwitserse klanten komen regelmatig over de vloer. Daardoor spreken ze goed Engels, Duits, Frans en Italiaans. Wat Móricz Dental nog speciaal maakt kom je nu te weten.

Complexe behandelingen? Geen probleem!

Alle chirurgen en tandartsen zijn universitair opgeleid en krijgen continue professionele opleidingen. Zo zijn ze altijd up-to-date met de recentste technologieën en apparaten. Móricz Dental beschikt uitsluitend over vakkundige specialisten voor zowel esthetische als noodzakelijke behandelingen. En, bij een complexe reeks aan behandelingen kan u altijd rekenen op meerdere specialisten. Dat maakt deze kliniek uniek ten opzichte van vele praktijken in binnen- en buitenland.

Mondzorg Hongarije - behandelingen

“Het verlichten van pijn is een goddelijke daad”

Deze quote is van Hippocrates, de Griekse filosoof. Deze filosofie staat op het lijf geschreven van Móricz Dental. Alle artsen zijn toegewijd op een empathische manier van aanpak met aandacht voor de wens van de klant. Hun primair doel is vooral de angsten van hun patiënten weg te nemen door pijnloze behandelingen en vertrouwen op te bouwen. En, dat heeft zeker zijn resultaten. De kliniek heeft een tevredenheidspercentage van 97,6% en een slagingspercentage van 98,9%!

Een prachtige locatie

Móricz Dental ligt in het hartje van de prachtige stad Boedapest. De kliniek is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt pal naast een metrostation. Daarnaast zijn ook alle toeristische trekpleisters vlakbij. Dankzij de flexibiliteit van de kliniek kunt u op ieder moment naar Boedapest afreizen voor uw behandeling. Zo kunt u perfect uw behandeling combineren met een ontspannen citytrip.

Comfortabel en modern

De wachtkamer van Móricz Dental zijn uitgerust met zeer comfortabele zetels met een kleurrijke afscheiding. Daarnaast zorgt de rustige muziek ook voor een ontspannend gevoel voor uw behandeling. De ruimte is ook voorzien van gratis Wi-Fi, gekoeld mineraalwater, warme thee, en nog veel meer.

Comfort en gezelligheid kan je ook vinden in de behandelkamers. Elke behandelkamer heeft zijn unieke sfeer en kleurenpallet. De kamers zijn ook uitgerust met de meest recente technologische gereedschappen om patiënten zo ontspannen mogelijk te behandelen. Wilt u niets zien of horen tijdens uw operatie? Dan kan u een speciale videobril opzetten dat alles verdoezeld.

Wilt u zich laten behandelen door ons? Maak dan hier een afspraak!