april 6, 2022 in Nieuws

Mondzorg Hongarije organiseert zaterdag 18 mei een intake dag in Utrecht

Mondzorg Hongarije organiseert zaterdag 18 mei een intake dag in Utrecht

Heeft u al twijfels over waar u zich wilt laten behandelen? Als uw antwoord “ja” is, dan hebben we goed nieuws voor u. Mondzorg Hongarije organiseert een intake dag op zaterdag 18 mei in Utrecht. Wat er allemaal op deze dag gaat gebeuren op deze dag, leg ik jullie graag uit.

Waarom een intake?

Mondzorg HongarijeEen intake heeft enorm veel voordelen. Als eerste krijgt u een update over de huidige staat van uw gebit en mogelijke gebitsproblemen. Daarnaast kunnen wij op basis van uw gebitsproblemen slimme en kosteneffectieve oplossingen bieden. Uiteraard is uw tandarts ook aanwezig om een beeld te krijgen van zijn of haar empathie en professionaliteit. Verder krijgt u antwoord op al uw vragen over de behandeling. Als laatste is Mondzorg Hongarije ook aanwezig om al uw vragen over bijvoorbeeld zorgverzekeringen en reis en verblijf te beantwoorden.

Wat gebeurt er op deze intake dag?

De intake dag begint met een kaakoverzichtsfoto van het gebit die wordt onderzocht door uw tandarts. Op basis van de foto en het onderzoek wordt een behandelplan opgesteld. Zo weet u perfect hoeveel de kosten bedragen, uw mogelijke behandeling(en) en waar u de behandeling kan uitvoeren.

Wilt u de behandeling uitvoeren in Boedapest? Dan kunt u de reis en uw verblijf samen overlopen met één van onze medewerkers. Hij of zij zal u ook uitleg geven over de aftrekbare zorgkosten, die u kan aftrekken van uw belastingaangifte of die uw aanvullende tandartsverzekering kan oplossen. In 2022 is het net als eerdere jaren mogelijk om de aftrekbare zorgkosten af te trekken bij uw belastingaangifte, omdat Hongarije deel uitmaakt van EU. Dit kan een voordeel opleveren van wel 20-40%.

Wat zijn de kosten?

De intake kost slechts € 120,98. Dit zijn de standaard kosten in Nederland wanneer u een kaakoverzichtsfoto en een intake maakt. Heeft u een aanvullende tandartsverzekering? Dan kunt u de kosten bij uw zorgverzekeraar aangeven. Accepteert u het voorgestelde behandelplan van meer dan €3500? Dan is de intake gratis. U ontvangt de kosten voor de intake, nadat het plan volledig is uitgevoerd en betaald, terug van ons.×