Tandarts in het buitenland

Naar de tandarts in het buitenland – ervaringen en vergoedingen

Naar de tandarts gaan, dat is nooit een pretje. Maar naar de tandarts in het buitenland gaan, dat is een heel ander verhaal. Zeker wanneer u een geschikte aanbieder vindt. Niet alleen omdat u er direct een vakantie aan vast kunt plakken, maar vooral omdat de ervaringen met de tandarts in het buitenland vaak bijzonder goed zijn. Toegegeven, er zijn ook horrorverhalen te vinden, maar we doelen hier op het bezoek aan een kwalitatieve praktijk met hoge standaard, zoals Móricz Dental in Boedapest. De prijzen zijn er een stuk lager, de service is van de bovenste plank en er zijn tal van vergoedingen waar u gebruik van kunt maken. Zelfs wanneer u niet aanvullend verzekerd bent en de zorgverzekeraar geen tandheelkunde vanuit het basispakket vergoedt.

Worden mijn behandelingen bij de tandarts in het buitenland vergoed?

Wanneer u aanvullende verzekeringen heeft naast het basispakket, bestaat de kans dat er dekkingen zijn voor tandheelkunde. Hetzelfde geldt voor behandelingen in het buitenland. U kunt hierover meer informatie vinden in de polis van uw zorgverzekering. Ook wanneer u niet aanvullend verzekerd bent, profiteert u van de prijzen van de tandarts in het buitenland:

  • Aantrekkelijke tarieven
  • Sterke service
  • Geen lange wachtlijsten
  • Kosten aftrekbaar van de belasting

Hoe zijn de ervaringen met de tandarts in het buitenland?

Er zijn veel ervaringen te vinden op het internet over de tandarts in het buitenland. We houden het graag bij onszelf: wij hebben een 9/10 gekregen voor onze dienstverlening en onze klanten zijn erg tevreden. Enerzijds vanwege het hoge niveau gecombineerd met de lage tarieven, anderzijds met de ondersteuning vanuit IJsselstein. Goede ervaringen met de tandarts in het buitenland zijn dus zo goed als zeker wanneer u kiest voor de tandarts in Hongarije.

Waarom is de prijs van de tandarts zoveel lager?

U denkt misschien dat de kosten lager uitvallen bij de tandarts in het buitenland vanwege de keuze voor materialen. Dat is niet het geval. Het grootste gedeelte van het prijsverschil zit in de kosten voor het uurloon.

De praktijk doet daarentegen qua faciliteiten zeker niet onder aan klinieken in de Benelux. In onze grote kliniek bieden wij onder andere de mogelijkheid om wortelkanaalbehandelingen meteen microscoop uit te laten voeren. Daarnaast is er een CT scan aanwezig, waardoor wij een weloverwogen inschatting kunnen maken.

Een praktijk waar minder huur betaald hoeft te worden en waar de loonkosten veel lager uitvallen, daar kan een veel scherper tarief gerekend worden en dat betaalt zich uit richting de klant. U dus – want uiteindelijk wilt u de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe zit het met garanties dan?

Wij gebruiken alleen de beste materialen en deze worden gebruikt door specialisten. Daarom doen we niet moeilijk over de garantie. We geven graag aan hoe het zit met de garantie per behandeling of per product dat we aanbieden. Zo weet u niet alleen zeker dat u niet te veel betaalt, u weet ook zeker dat u de beste behandeling krijgt, met goede voorwaarden en garantie zoals het hoort.

Maar waar slaap ik dan als ik naar de tandarts in het buitenland ga?

Mondzorg Hongarije regelt graag de reis en het verblijf voor u. Wij zoeken een accommodatie aan de hand van uw wensen. Wilt u er graag een vakantie aan vastplakken, dan zorgen wij ervoor dat dit mogelijk is. Zo wordt herstellen na de ingreep namelijk een stuk leuker.

Vandaag alvast uw afspraak maken bij de tandarts in het buitenland

Wilt u vandaag alvast een afspraak maken bij de tandarts in het buitenland? Of heeft u vragen over onze werkwijze of specialisten in Boedapest? Neem dan gewoon even contact met ons op, zodat we u direct verder kunnen helpen of uw vragen kunnen beantwoorden. Bel vanuit Nederland naar 030 68 74 797 of vanuit België naar +31306874797 voor meer informatie of mail ons direct op info@mondzorghongarije.nl.