Tandimplantaten in het buitenland laten zetten – is het veilig?

Tandimplantaten in het buitenland laten zetten is steeds populairder. Vreemd is dat niet. Met tandimplantaten kunt u binnen een paar stappen naar een gezond en mooi gebit komen. Maar die prijzen in de Benelux, die weerhouden u er zeker van om de juiste keuzes te maken voor uw mond. Daarom kijken veel mensen naar de mogelijkheden om tandimplantaten te plaatsen in het buitenland. Was ooit Turkije dé plek om dit te laten doen, is het nu Hongarije geworden omdat de service, vooral als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding, veel beter is

Tandimplantaten in het buitenland van de hoogste kwaliteit

Misschien dat u de spookverhalen wel gehoord heeft. Slechte implantaten, bizarre service of klinieken die helemaal niet schoon zijn voordat de behandelingen beginnen. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken wanneer u bij ons aanklopt. Wij hanteren een bijzonder hoge standaard en gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit, die door hoogopgeleide experts geplaatst worden. We willen ervoor zorgen dat u echt geholpen bent – en daarom helpen we u graag bij het regelen van de reis en het verblijf. Ook zorgen we voor een duidelijke rekening, zodat u deze direct kunt gebruiken voor uw zorgverzekeraar of op kunt voeren als aftrekpost bij de Belastingdienst.

Mondzorg Hongarije - intake

De beste kwaliteit én de beste prijs?

Kiest u voor Mondzorg Hongarije, dan kiest u voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service in het Nederlands, inclusief garantie op het werk en de materialen die gebruikt zijn. Veel makkelijker en aantrekkelijker kunnen we een bezoek aan de tandarts niet maken. Wilt u vandaag al horen wat wij kunnen doen op het gebied van tandimplantaten? Bel vanuit Nederland naar 030 68 74 797 of vanuit België naar 03 80 81 810 voor meer informatie of mail ons direct op info@mondzorghongarije.nl.