Facings in het buitenland laten zetten: een logische keuze

Overweegt u facings in het buitenland te laten zetten? Dan is de kans groot dat u meerdere facings nodig heeft of dat de prijzen in Nederland ervoor gezorgd hebben dat u flink geschrokken bent. De hoge standaard gecombineerd met hoge uurlonen zorgt voor een heftig kostenplaatje. Zodra u de hoge standaard combineert met lagere uurlonen, dan ziet u wat het verschil is wanneer u kiest voor facings in het buitenland. Aanzienlijk aantrekkelijker geprijsd, zonder in te leveren op de kwaliteit. En zo wordt het ineens heel makkelijk om een stralende lach te hebben, plus een mooi vol gebit.

Krijg ik de facings vergoed van mijn zorgverzekeraar?

Vergoedingen voor tandheelkundige zorg zijn schaars in het basispakket. Bent u aanvullend verzekerd, dan heeft u meer kans op vergoedingen. Wil uw zorgverzekeraar de kosten echter niet vergoeden met een goede reden, dan kunt u deze opvoeren als aftrekpost. Hongarije is namelijk onderdeel van de EU en met die constructie kunt u een flink deel van uw investering terugverdienen. Ook zonder de aftrekposten zijn de facings in het buitenland zeer betaalbaar overigens. Zeker wanneer de prijzen vergeleken worden met die in de Benelux. Uiteraard gebruiken we alleen de beste materialen en schitteren we ook op het gebied van service en garantie.

Mondzorg Hongarije - intake

Facings in het buitenland regelt u gewoon vandaag nog

U wilt goede facings in het buitenland laten zetten, geen wachttijden en een aanbieder die u helpt bij het regelen van de reis en het verblijf? Dan is het hoog tijd om kennis te maken. U kunt direct een afspraak boeken, of al uw vragen stellen zodat wij u verder kunnen helpen. Bel vanuit Nederland naar 030 68 74 797 of vanuit België naar 03 80 81 810 voor meer informatie of mail ons direct op info@mondzorghongarije.nl.