Gebitsrenovatie in het buitenland: wat en waarom

Gebitsrenovatie in het buitenland is een optie voor mensen die een stralend gebit willen, maar prijsbewust naar andere mogelijkheden buiten de Benelux willen kijken. Heeft u lange tijd doorgelopen heeft met schade aan uw gebit of bent u simpelweg geboren bent met een aandoening aan uw gebit? Dan is een gebitsrenovatie in het buitenland waarschijnlijk een logische vervolgstap, maar voor velen wel een enorme stap. Toegegeven, in sommige gevallen is een gebitsrenovatie een flinke stap, maar het gaat hier altijd om behandelingen op maat. Er wordt gekeken naar de staat van uw gebit, de verhoudingen met u gezicht en uiteraard wordt er geluisterd naar uw wensen.

Waarom een gebitsrenovatie buiten de Benelux?

Een gebitsrenovatie bestaat vaak uit meerdere, omvangrijke facetten. Dat betekent direct dat de kosten in de Benelux niet bij duizenden euro’s blijven. Wanneer dit niet vergoed wordt, is het zo goed als onmogelijk om een gebitsrenovatie te laten doen. Tenzij u ervoor kiest om dit in het buitenland te laten doen. De uurlonen liggen een stuk lager in Hongarije. Zo kunnen we dezelfde hoogkwalitatieve materialen gebruiken, maar veel scherpere tarieven aanbieden. Inclusief de beste service natuurlijk. Zo regelen we graag de reis en het verblijf voor u – maar alleen wanneer u dit wilt.

Mondzorg Hongarije - intake

Hoe zit het met vergoedingen voor gebitsrenovatie in het buitenland?

Het basispakket van uw zorgverzekeraar biedt niet veel vergoedingen wanneer u eenmaal de 18 gepasseerd bent. Heeft u een aanvullende verzekering, dan is het goed om te kijken naar de exacte voorwaarden en invullingen. Hier helpen we u graag bij. Worden bepaalde kosten niet vergoed? Dan kunt u met onze rekening dit gewoon opvoeren als aftrekpost van de belasting. Zo worden de behandelingen nog goedkoper. Wilt u meer informatie of direct de reis en de gebitsrenovatie in het buitenland boeken? Bel vanuit Nederland naar 030 68 74 797 of vanuit België naar 03 80 81 810 voor meer informatie of mail ons direct op info@mondzorghongarije.nl.