Wij bieden goede en betaalbare oplossingen voor uw gebitsproblemen. Misschien vraagt u zich af: Moet ik mij laten behandelen in Nederland of kan ik beter geld besparen door te kiezen voor een behandeling in Hongarije bij een bekroonde tandheelkundige kliniek op Europees niveau? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze.

De eerstvolgende intake zal plaatsvinden op zaterdag 31 oktober 2020 in Rotterdam.

 • zaterdag 31 oktober 2020

 • beperkt aantal plaatsen

 Waarom een intake?

 • U komt meer te weten over de huidige staat van uw gebit en mogelijke gebitsproblemen.
 • Wij geven u informatie over welke slimme en kosteneffectieve oplossingen er voor uw gebitsproblemen zijn.
 • Ontmoet uw tandarts om een beeld te krijgen van zijn of haar empathie en professionaliteit. 
 • Krijg antwoord op al uw vragen over de behandeling.
 • Een medewerker van Mondzorg Hongarije zal aanwezig zijn om al uw vragen over bijvoorbeeld zorgverzekeringen en reis en verblijf te beantwoorden.

Wat gebeurt er tijdens een intake?

 • U ontmoet uw tandarts, die het consultatieproces duidelijk aan u zal uitleggen.
 • Er wordt een panoramische kaakoverzichtsfoto genomen om een nauwkeurige diagnose te kunnen stellen.
 • Uw tandarts voert een onderzoek uit en beoordeelt uw kaakoverzichtsfoto.
 • U bespreekt de mogelijkheden voor de beste oplossing met uw tandarts.
 • Uw behandelend tandarts legt de opties voor kostenbesparing uit.
 • U ontvangt een gedetailleerd, schriftelijk behandelplan en een offerte om u een nauwkeurig beeld te geven van het behandelproces en de exacte kosten daarvan.
 • Uw tandarts zal al uw vragen over de behandeling en de kosten hiervan beantwoorden.

Wie is de tandarts tijdens uw consult?

Dr. Gabriella Kalmar

Specialiteiten: implantologie, tandheelkundige chirurgie en protheses.

Ik studeerde in 2006 af aan de Faculteit Tandheelkunde van de SOTE Medical University in Budapest en ontving in 2009 mijn kwalificatie als dento-alveolair chirurg.

Zowel mijn Engels als Duits zijn uitstekend.

Ik neem in zowel Hongarije als in andere landen regelmatig deel aan postacademische tandheelkundige opleidingen op het gebied van algemene tandheelkunde, kaakchirurgie en implantologie. Ik ben lid van de Hungarian Association of Implantologie.
Ik werk nog steeds voor de afdeling oro- maxillo-faciale chirurgie en stomatologie van de Semmelweiss University, waar medische studenten worden opgeleid. Ik ben zes jaar geleden begonnen met lesgeven, omdat het erg belangrijk voor me is om toekomstige collega’s een uitgebreid inzicht te geven in de mogelijkheden van tandheelkundige chirurgische oplossingen.
Ik streef ernaar om met mijn patiënten samen te werken om zo samen de beste oplossing te vinden en gebruik te maken van de nieuwste technieken en materialen. Ik voer zorgvuldig en nauwkeurig de behandelingen uit.

Gabriella Kalmar - Mondzorg Hongarije

Wat kost de intake?

De kosten voor de intake bedraagt slechts €92,13. Dit zijn de standaard kosten in Nederland voor het maken van een kaakoverzichtsfoto en een controle. Wanneer u beschikt over een aanvullende tandartsverzekering dan kunt u de kosten declareren bij uw zorgverzekeraar.

Wanneer u besluit het voorgestelde behandelplan te accepteren dan is de intake geheel gratis. U ontvangt de kosten voor de intake dan nadat het plan volledig is uitgevoerd en betaald van ons retour.

Er zijn er geen verplichtingen aan de intake verbonden. Het is slechts een kans om informatie te krijgen over uw gebit en ons kostenbesparende behandelingssysteem.

Mis het niet!

De eerstvolgende consultatiedag vindt plaats op zaterdag 31 oktober 2020 in Rotterdam.

We willen u erop wijzen dat we slechts 16 patiënten kunnen ontvangen en dat de afspraken worden geboekt in de volgorde waarin de aanvragen binnenkomen. In het geval dat alle afspraken al zijn volgeboekt, kunnen we u geen consult bieden. Daarom raden we u aan om uw aanvraag zo snel mogelijk te versturen zodat u bent verzekerd van een plek.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Mondzorg Hongarije. Wij zijn dagelijks tussen 08.00 en 21.00 uur bereikbaar op 030-6874797. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@mondzorghongarije.nl.