Tandheelkunde Turkije

Tandheelkunde in Turkije, de oplossing voor uw gebit?

Er is de laatste jaren veel gebeurd op het gebied van tandheelkunde. Een hogere standaard, betere materialen en nieuwe technieken die toegepast worden. En natuurlijk veel mensen die voor tandheelkunde naar Turkije uitweken, omdat de prijzen daar veel lager liggen dan in de Benelux. Met alle verschillende klinieken en aanbieders voor tandheelkunde in Turkije is het echter lastig geworden om een betrouwbare partner te vinden. Het gaat wel om uw tanden en kaken, dan wilt u niet gokken. Daarom raden we u vooral aan om naar Boedapest te gaan. Daar staan de opgeleide specialisten voor u klaar. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt beloond met een 9/10. En dat voor een tandarts!

Waarin verschilt dit van tandheelkunde in Turkije?

We kunnen niet zeggen dat de standaard in Turkije lager ligt, want er zijn veel goede klinieken. Het is echter wel zo dat wij de hoogste standaard kunnen garanderen, alleen vliegt u bij ons een uur minder en regelen wij direct het verblijf en de reis voor u wanneer u dit wilt. Onze tarieven zijn aanzienlijk lager, omdat de uurlonen in Hongarije nu eenmaal lager liggen dan in de Benelux. Daar komt nog eens bij dat Hongarije onderdeel van de EU is: alle kosten die niet vergoed worden door uw zorgverzekeraar worden aftrekposten voor de belasting. Zo worden de behandelingen dus nog goedkoper.

Op zoek naar de beste tandheelkunde?

Zoekt u naar goede en betaalbare tandheelkunde en kwam u eerst in Turkije uit? Dan is het tijd om iets hoger op de kaart te kijken. Hongarije ligt dichterbij en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u direct een afspraak maken of heeft u vragen die wij voor u mogen beantwoorden? Bel vanuit Nederland naar 030 68 74 797 of vanuit België naar +31306874797 voor meer informatie of mail ons direct op info@mondzorghongarije.nl.