Overweegt u tandimplantaten in Turkije te laten zetten?

Tandimplantaten zijn een flinke investering. Zeker wanneer u er meerdere nodig heeft, zijn de tandimplantaten in Turkije een stuk aantrekkelijker omdat de prijzen hier veel lager liggen. De prijzen voor specialistische tandheelkundige behandelingen liggen relatief hoog in de Benelux. Dit heeft grotendeels te maken met de uurlonen. Maar wanneer u tandimplantaten in Turkije overweegt, dan wilt u wel de best mogelijke kwaliteit. Het gaat wel om uw gebit en u wilt niet over een jaar weer naar Turkije moeten omdat de implantaten niet meer goed werken. Dat is waarom steeds meer mensen kiezen voor tandimplantaten in Hongarije.

U kunt hier alle informatie vinden over implantaten.

Wat is het verschil met de tandimplantaten uit Turkije?

De prijzen voor de implantaten in Hongarije zijn iets hoger ten opzichte van Turkije. Echter voldoet onze kliniek aan alle Europese normen. Daarnaast is de reis een stuk korter en regelt Mondzorg Hongarije graag de reis en het verblijf voor u. Wij werken samen met de specialisten in Boedapest, die alleen de beste materialen gebruiken zodat we sterke garanties kunnen geven op alle materialen. Daarnaast staan we voor sterke dienstverlening, met experts die u altijd advies op maat kunnen geven voor de beste behandelingen. Tandimplantaten in Turkije waren de beste keuze, nu is Boedapest een betere optie.

Mondzorg Hongarije - intake

Kiezen voor kwaliteit is van groot belang

Tandimplantaten worden in de kaak geplaatst. Dankzij de huidige technologie weet u zeker dat u hier langere tijd van kunt genieten, zelfs wanneer er verschillende implantaten ineens geplaatst moeten worden. De materialen en de behandeling zijn echter bijzonder prijzig in de Benelux. Wilt u dit toch betaalbaar houden? Dan kiest u voor Hongarije, deel van de EU. Niet-vergoede zorgkosten kunnen namelijk gewoon als aftrekposten opgevoerd worden bij de belasting. Wilt u meer weten of direct een afspraak boeken? Bel vanuit Nederland naar 030 68 74 797 of vanuit België naar 03 80 81 810 voor meer informatie of mail ons direct op info@mondzorghongarije.nl.