februari 1, 2020 in Nieuws

Overnachten in de beste hotels van Boedapest tijdens uw verblijf

Overnachten in de beste hotels van Boedapest tijdens uw verblijf

Voor, tijdens en na uw behandelingen door Mondzorg Hongarije komt u heerlijk tot rust in één van de comfortabele hotels uit ons aanbod. Daarbij kunt u een keuze maken uit het Three Corners Art Hotel of het Three Corners Lifestyle Hotel in Boedapest. Beide hotels hebben de beschikking over diverse faciliteiten en voorzien u van het comfort dat u nodig heeft. Uiteraard liggen beide verblijven prachtig gesitueerd in de nabije omgeving van onze mondzorg kliniek.

Three Corners Art Hotel in Boedapest

Voor een ontspannen verblijf tijdens uw behandelingen, kiest u voor het Art Hotel in Boedapest. Dit moderne hotel bevindt zich op een prachtige locatie middenin het centrum van de stad. Het Three Corners Art Hotel is in 2015 flink gerenoveerd. Dat betekent dat de hotelkamers voldoen aan de eisen van nu. De kamers zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Naast gratis Wifi in de kamer en de lobby van het hotel, kunt u ook gebruik maken van de sauna en de fitnessapparatuur. Uiteraard begint u de dag in het Art Hotel met een heerlijk en uitgebreid ontbijt.

Uw vrije tijd brengt u natuurlijk door in het bruisende centrum van Boedapest. Dichtbij het hotel bevindt zich namelijk de Váci Utca. In deze bekende winkelstraat shopt u niet alleen in één van de exclusieve design winkels, maar geniet u ook van de prachtige architectuur. Het gebouw aan de Váci Utca met huisnummer 9 deed ooit dienst als herberg. Het is later herbouwd door de alom bekende architect József Hild. Een leuke wetenswaardigheid van dit gebouw is ook dat Mozart hier als 11-jarige jongetje een concert gaf. Krijgt u niet genoeg van de mooie binnenstad van Pest? Loop dan eens binnen bij één van de vele musea in de buurt.

Overnachten in het Three Corners Lifestyle Hotel

Verblijven in het Three Corners Lifestyle Hotel in Boedapest is een ware beleving. Het hotel is naast modern en trendy ingericht, ook voorzien van diverse fijne faciliteiten. Hier komt u optimaal tot rust tijdens en na uw behandelingen binnen onze mondzorgkliniek. De hotelkamers zijn allen voorzien van airconditioning, een flatscreen en een luxe badkamer. Desgewenst kunt u op uw kamer gratis gebruik maken van diverse cardio apparatuur. 

Vanuit uw kamer geniet u van een uitzicht over de stad Boedapest, of de botanische tuin van het Lifestyle Hotel. Dit verblijf is prachtig gesitueerd in het centrum van de stad nabij de Grote Markt en de welbekende Raday straat. Hier is het heerlijk vertoeven op één van de vele terrassen. Kennismaken met de Hongaarse keuken doet u bij uitstek in de diverse restaurants die Raday straat rijk is. Ook voor een dagje ontspanning is het Three Corners Lifestyle Hotel een perfecte uitvalsbasis. 

Na uw behandelingen in onze mondzorgkliniek, kunt u een bezoek brengen aan het plaatsje Gellért, wat op circa 1 kilometer afstand van het hotel ligt. Kom tot rust in de thermale baden en geniet van de optimale ontspanning. Ook Ferencváros is meer dan het bezoeken waard tijdens uw verblijf in Hongarije. Hier kunt u tal van musea en theaters bezoeken, maar ook prachtige wandelingen maken langs de oevers van de rivier.

Een heerlijk verblijf gecombineerd met de beste mondzorg

Door gebruik te maken van het Art Hotel of het Lifestyle Hotel in Boedapest, weet u zeker dat het u tijdens uw verblijf aan niets ontbreekt. Geniet van de sfeervolle binnenstad, de vriendelijke lokale bevolking en maak kennis met de rijke geschiedenis van het land. Zo kunt u naast de beste mondzorg in onze kliniek ook rekenen op een aangenaam verblijf voor, tijdens en na uw behandelingen.×