maart 13, 2019 in Nieuws

10 redenen om te kiezen voor implantaten in Hongarije

10 redenen om te kiezen voor implantaten in Hongarije
10 redenen om te kiezen voor implantaten in Hongarije

10 redenen om te kiezen voor implantaten in Hongarije

Heeft u de mogelijkheid onderzocht om in Nederland implantaten te laten plaatsen?

Dan bent u waarschijnlijk geschrokken van de hoge kosten en lange wachtlijsten. Alleen al deze aspecten zijn reden om te kijken naar voordeliger en sneller alternatieven zoals een behandeling via Mondzorg Hongarije. In dit artikel noemen we in totaal 10 redenen om te kiezen voor een gebitsrenovatie in Hongarije.

1. De prijs van implantaten ligt in Hongarije 70% lager dan in Nederland
Een kliniek zoals Moricz Dental in Boedapest hanteert zeer aantrekkelijke prijzen voor een implantaat, terwijl de kwaliteit van de behandeling vergelijkbaar of zelfs beter is dan in Nederland. Hongaarse tandartsen zijn bovendien hoogopgeleid en staan internationaal bekend om hun grote kennis en expertise.

2. Een implantaat helpt om de kauwfunctie te herstellen
Moeite met het kauwen van vast voedsel is een van de vervelendste gevolgen van gebitsproblemen. Een vloeibaar en minder gezond dieet is vaak het gevolg. Implantaten lossen dit probleem effectief op en dragen bij aan een snel herstel van de kauwfunctie.

3. Al snel na behandeling betere spraak
Het verlies van tanden leidt in veel gevallen tot een verminderde spraakfunctie. Het gebit levert namelijk een belangrijke bijdrage aan een duidelijke articulatie. Een gebitsrenovatie in Hongarije levert op het gebied van spraak al snel verbeteringen op.

4. Implantaat voor een of meerdere tanden kiezen
Mist u één tand of gaat het om meerdere tanden die zich naast elkaar bevinden? In beide gevallen biedt een behandeling via Mondzorg Hongarije de oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kroon of een brug, afhankelijk van uw wensen en specifieke situatie. Welke keuze u ook maakt; de kosten blijven relatief laag.

5. Implantaten comfortabeler dan kunstgebit
Daar waar een kunstgebit een halve eeuw geleden nog heel normaal was, kiezen veel mensen tegenwoordig voor een comfortabeler alternatief zoals implantaten. Deze bewegen immers niet en hoeven niet tussendoor bijgesteld te worden.

6. Een goede gezondheid van het kaakbot
Als u een tand verliest, merkt het lichaam dit en geeft het minder essentiële voedingsstoffen af aan het kaakbot. Het gevolg is dat het kaakbot steeds smaller wordt en ook de gezondheid van omliggende tanden bedreigt. Een implantaat vervangt de missende tand, waardoor het lichaam een optimale nutriëntafgifte blijft hanteren.

7. Een goede gezondheid van resterende tanden
Zodra u een tand kwijtraakt, komt er beweging in de omliggende tanden die de ontstane ruimte proberen op te vullen. Deze verschuiving van tanden maakt het op termijn steeds lastiger om ze goed schoon te houden, waardoor het risico op gebitsbederf zienderogen toeneemt. Een gebitsrenovatie bij Moricz Dental in Hongarije voorkomt dit ongewenste scenario.

8. Gebitsrenovatie uiterst effectieve behandelmethode
Er zijn meerdere behandelingen geschikt om het verlies van tanden te ondervangen. Slechts weinig methoden zijn echter zo effectief als het laten plaatsen van implantaten. Uit onderzoek blijkt een succesratio van maar liefst 98,5% in de eerste vijf jaar na behandeling.

9. Levenslange garantie op materiaal implantaat
Mondzorg Hongarije onderscheidt zich niet alleen met lage kosten voor implantaten, maar ook met een uitstekende garantieregeling. Alleen al op het materiaal krijgt u namelijk een levenslange garantie. Zoveel vertrouwen hebben wij in de kwaliteit van onze behandelmethoden.

10. Reis en verblijf kunnen wij voor u verzorgen
Mondzorg Hongarije werkt samen met Moricz Dental in Boedapest, een prestigieuze kliniek die in geen enkel opzicht onderdoet voor Nederlandse behandelaars. Bijkomend voordeel is dat wij uw reis en verblijf kunnen regelen en u uw behandeling kunt combineren met een heerlijk bezoek aan deze fantastische stad. En dat voor een fractie van de prijs van een behandeling in Nederland!×