Er zijn meerdere redenen te verzinnen waarom u misschien niet zo tevreden bent met uw glimlach.

Maar met een ruime selectie aan tandheelkundige oplossingen is het nu voor iedereen mogelijk om een prachtige glimlach te hebben. Of u nu verkleurde, gebroken, missende of beschadigde tanden heeft, dankzij moderne esthetische tandheelkunde zijn dit allemaal problemen van het verleden!

Wist u dat, naast de staat van uw gebit, ook andere factoren invloed hebben op uw lach?

Uw tanden en uw lach nemen ongeveer een derde van uw gezicht in beslag. De rest van uw gezicht heeft dus uiteraard ook een invloed op hoe andere uw lach ervaren!

Maar welke andere factoren beïnvloeden uw glimlach dan?

Wij hebben ze voor u uitgezocht:

De lengte van het gezicht– mensen met een lang gezicht hebben vaak een smalle kaak. Dit kan een grote invloed hebben op met name de tanden uw bovenkaak. Er kan bijvoorbeeld te weinig plaats zijn voor de boventanden.

De breedte van het gezicht– De breedte van uw jukbeen is onderdeel van het systeem aan botten en spieren wat veranderd als u lacht.

Het lipvolume -Als iemand dunne lippen heeft dan kan het lijken alsof er veel meer tanden zichtbaar zijn tijdens het lachen. Dit in tegenstelling tot iemand met vollere lippen; die lijkt minder of kleinere tanden te hebben.

De lijn van de mond – Dit is gerelateerd aan het lipvolume. Mensen waarvan de lippen de tanden niet helemaal bedekken laten ook vaak veel tanden zien tijdens het lachen.

Leeftijd– Over het algemeen beïnvloedt de leeftijd de spanning van de lippen en de wangen. Met het ouder worden beginnen ook de ondertanden steeds zichtbaarder te worden.

De kleur van de huid en de lippen– U realiseert het zich misschien niet, maar de tint van uw huid of de kleur van uw lippen (met of zonder lippenstift) hebben een grote invloed op uw glimlach.

Zoals u ziet zijn er veel verschillende factoren die invloed hebben op uw glimlach. Maar uw gebit is nog steeds een belangrijk deel hiervan. Gelukkig hoeft u nu niet meer te accepteren hoe uw tanden uw lach bepalen.

Wij maken een simulatie van het gewenste eindresultaat op de computer. Zo stellen wij vast hoe uw ideale glimlach eruit ziet. Met een foto van uw gezicht en het programma design your smileontworpen wij samen met u de perfecte lach. Pas als u tevreden bent over het ontwerp dan gaan wij aan de slag. En in vergelijking met andere tandheelkundige praktijken kunt u bij ons 50 tot 70% besparen op uw behandeling.

Esthetische tandheelkunde - Mondzorg Hongarije
Esthetische Tandheelkunde - Mondzorg Hongarije