januari 30, 2019 in Nieuws

All on 4: uw ideale oplossing

All on 4: uw ideale oplossing

Heeft u weinig of geen gezonde tanden en kiezen meer? En wilt u toch een stralend gebit? Dan is All on 4 de ideale oplossing voor u.

Natuurlijk wil iedereen het liefst zijn eigen tanden en kiezen houden. Maar soms is dat niet mogelijk. Vaak wordt dan meteen aan het traditionele kunstgebit of een klikgebit gedacht. Dat is echter niet de best mogelijke oplossing, aangezien zo’n uitneembare prothese raar kan aanvoelen en vaak onstabiel is. Ook is praten en eten met een kunstgebit lastiger.Het alternatief All on 4 is vele malen comfortabeler. Een pijnloze behandeling met een bijzonder fraai resultaat.

Hoe werkt het precies?

De naam zegt het al. Bij All on 4 worden 4 merkimplantaten in de onder- en/of bovenkaak vastgezet. Daarop komt een brug van kronen te rusten. Een vaste gebitsprothese die niet uitneembaar is. Omdat deze solide constructie zorgt voor veel stabiliteit in de botstructuur zorgt, benadert de All on 4 zowel de functie als het uiterlijk van uw eigen originele tanden het meest. Bovendien poetst All on 4 alle nadelen van een kunstgebit of klikgebit meteen weg.

Alle voordelen van All-on-4 op een rij

 • Slechts 4 implantaten nodig
 • Protheses zitten vast, ze kunnen niet losraken of uit de mond vallen
 • De natuurlijke uitstraling van uw eigen, originele tanden
 • U kunt zonder enige beperking goed eten en drinken
 • Geen gedoe meer met kleefpasta’s
 • Geen pijn of ongemak zoals bij een kunstgebit
 • Eenvoudig te reinigen
 • Doordat de kaken minder slinken zal uw gezicht minder invallen

De behandeling in 5 stappen

 1. Tijdens de eerste intake met een ervaren tandspecialist maken we eerst een röntgenfoto van het gebit. Daarmee kunnen we bepalen of All on 4 voor u de ideale oplossing is.
 2. Wanneer dat inderdaad het geval is, maken we een afspraak om de 4 implantaten te plaatsen. Deze behandeling wordt met een plaatselijke verdoving uitgevoerd en is dus pijnloos.
 3. Hierna hebben de implantaten enige weken nodig om aan het kaakbot te hechten.
 4. Vervolgens wordt in het laboratorium uw gebitsprothese geheel op maat gemaakt, zodat die perfect aansluit bij het plaatsen.
 5. Tenslotte zet uw tandarts de prothese vast met een schroefsysteem (deze methode heeft onze voorkeur, aangezien de prothese dan in een voorkomend geval eenvoudig kan worden vrijgemaakt om daarna weer opnieuw vast te zetten). En zo is uw stralende nieuwe gebit een feit en kunt u optimaal genieten van alle voordelen van All on 4.

Voor alle leeftijden

De All on 4-constructie is geschikt voor jong en oud. Leeftijd speelt geen rol bij het slagingspercentage. Wel van belang is de sterkte van het kaakbot. Tijdens het persoonlijke consult wordt meteen duidelijk of uw botstructuur geschikt is voor het plaatsen van de implantaten. Die worden namelijk geïmplanteerd op de plaatsen waar het kaakbot het sterkst is, waardoor minder implantaten nodig zijn. Op die manier is in de meeste gevallen bottransplantatie niet nodig.

Gratis intake

Bent u benieuwd of All on 4 voor u dé permanente oplossing is? Via een persoonlijk consult kunnen we direct de situatie onderzoeken en een nauwkeurige diagnose stellen. Vanzelfsprekend is deze gratis intake geheel vrijblijvend en bent u nergens toe verplicht. Het stelt u juist in staat om u extra te informeren en een juiste beslissing te kunnen nemen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Mondzorg Hongarije. Wij zijn dagelijks tussen 08.00 en 21.00 uur bereikbaar op 030-6874797. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@mondzorghongarije.nl.×