november 20, 2018 in Nieuws

Reis en verblijf rondom tandbehandeling in Hongarije

Reis en verblijf rondom tandbehandeling in Hongarije

U heeft de knoop doorgehakt en laat een tandbehandeling in Hongarije uitvoeren. Nu moet u alleen de rest nog regelen: het boeken van een (retour)vlucht en hotel. Dit zijn zaken die Mondzorg Hongarije u indien gewenst graag uit handen neemt. Wij zijn officieel Wizz Air travel agent en hebben veel ervaring met de beste hotels in Boedapest.

Uiteenlopende vluchtopties

Er zijn verschillende vliegmaatschappijen die vanuit Nederland en België heen en weer naar Boedapest vliegen. Elke maatschappij vliegt vanaf andere luchthavens en dat beïnvloedt uw keuze voor de beste vertreklocatie. Vanaf (Brussel) Charleroi Airport vliegt u bijvoorbeeld met Ryan Air of Wizz Air.

In Nederland heeft u een nog ruimere keuze uit luchthavens en maatschappijen. Zo vliegen Easy Jet en KLM vanuit Schiphol, Transavia vanuit Rotterdam The Hague Airport en Wizz Air vanuit Eindhoven Airport. In welke provincie u ook woont: op rijafstand is altijd een vliegveld waarvandaan u rechtstreeks naar Boedapest vertrekt.

Goedkoop vliegen op Boedapest

De kosten voor een vliegticket naar Boedapest variëren sterk afhankelijk van het seizoen en de vliegmaatschappij. Gemiddeld bedragen de kosten ongeveer € 30 tot € 80 in het laagseizoen (dit loopt van november tot maart) en € 50 tot € 120 in het hoogseizoen (april tot oktober). Doordat u met een tandbehandeling in Hongarije vaak duizenden euro’s bespaart, verdient u deze kosten ruimschoots terug.

Een vliegmaatschappij die wij veel patiënten aanraden, is Wizz Air. De tickets van deze maatschappij zijn meestal het goedkoopst en bovendien wordt er vrijwel altijd twee keer per dag gevlogen. Omdat Mondzorg Hongarije officieel Wizz Air travel agent is, kunnen wij de tickets rechtstreeks voor u boeken en u compleet ontzorgen. Wilt u via een andere maatschappij vliegen, dan dient u de boeking zelf te verzorgen.

Hotels dichtbij tandkliniek Móricz Dental

In Boedapest zijn vele hotels die een hoge kwaliteit koppelen aan een lage prijs. Veel van deze hotels zijn terug te vinden op bekende hotelvergelijkingssites, maar ook kunt u uw verblijf regelen via een populair platform als Airbnb. Gaat uw voorkeur uit naar een hotel, dan kunnen wij twee locaties aanbevelen waarbij wij ook uw overnachtingen kunnen boeken.

Het eerste hotel dat wij aanraden is het Three Corners Art Hotel, dat gelegen is in het hartje van de stad op een steenworp afstand van grote winkelstraten en het Nationaal Museum. De tandkliniek is slechts 3 minuten rijden met de metro.

Een andere geliefde locatie bij onze patiënten is het Di Verdi Imperial Hotel, dat zich bevindt aan het rand van het centrum in de buurt van het Holocaust Museum. Een groot winkelcentrum is om de hoek en de kliniek is slechts op een kwartiertje afstand.×