Dr Adrienn Török - Specialiteit: microscopische wortelkanaalbehandeling, behandeling onder hypnose.

Dr. Adrienn Török

Afdeling:

Specialiteit: microscopische wortelkanaalbehandeling, behandeling onder hypnose.

In 1997 behaalde ik mijn tandheelkundig diploma aan de Faculteit Tandheelkunde van de Semmelweis Universiteit voor Geneeskunde.

Sinds 1999 werk ik als privétandarts, aanvankelijk in het Kelenföld Dental Center en later in onze nieuwe kliniek, het Móricz Dental Aesthetic Dentistry and Implant Center. Mijn streven is om mijn patiënten hoogwaardige, allesomvattende tandheelkundige zorg te bieden, met een focus op volledigheid.

Mijn voornaamste interessegebied is endodontie, de tak van de tandheelkunde die zich bezighoudt met parodontale aandoeningen. Om mijn expertise te vergroten, heb ik een speciale eenjarige opleiding in München gevolgd, waar ik uitgebreide kennis heb opgedaan van microscopische wortelkanaalbehandeling, een techniek die nog zelden wordt toegepast in ons land. Ik spreek vloeiend Duits.

Als tandarts hecht ik veel waarde aan een ontspannen en aangename sfeer in mijn praktijk. Ik streef ernaar een rustige omgeving te creëren voor zowel mijn collega’s als mijn patiënten, omdat ik geloof dat genezing alleen mogelijk is in een stressvrije omgeving. Ik respecteer het vertrouwen van mijn patiënten en werk graag samen met hen aan hun behandeling.

Met mijn expertise informeer ik mijn patiënten uitgebreid, zodat we samen de meest geschikte behandelingsopties kunnen kiezen. Professionele en ethische interventies zijn voor mij van essentieel belang. Mijn recente studies in hypnotherapie helpen mij deze doelen te bereiken. Op verzoek van mijn patiënten maak ik gebruik van verschillende ontspanningstechnieken om pijnloze behandelingen zonder verdoving mogelijk te maken.

Als moeder van twee jongens koester ik de waarden die ik belangrijk vind: eerlijke menselijke relaties, onzelfzuchtige liefde, het vinden en respecteren van roepingen, en het benutten van hobby’s voor persoonlijke groei. Mijn liefde voor de natuur en mijn passie voor fotografie brengen me dagelijks buiten met mijn honden. Ik ben ook geïnteresseerd in verschillende vakgebieden van de psychologie, wat mijn werk als tandarts en mijn persoonlijke relaties verrijkt. Drummen is mijn nieuwste hobby, geïnspireerd door mijn familieleden, en ik geniet van nieuwe uitdagingen en leermomenten. Ik heb veel plannen voor de toekomst en ben dankbaar voor de vreugde die ik vind in het leven en leren.