Dr. Gabriella Kalmar

Dr. Gabriella Kalmar

Afdeling:

Specialiteit: implantologie, kaakchirurgie, tandheelkundige protheses.

In 2006 behaalde ik mijn tandheelkundig diploma aan de Faculteit Tandheelkunde van de Semmelweis Universiteit, gevolgd door het succesvol afleggen van het examen dentoalveolaire chirurgie in 2009. Ik beheers zowel Engels als Duits op hoog niveau.

Om mijn professionele vaardigheden voortdurend te verbeteren, neem ik actief deel aan nationale en internationale professionele trainingen, met bijzondere aandacht voor algemene tandheelkunde, kaakchirurgie en implantologie.

Als lid van de Hongaarse Vereniging van Tandimplantologen blijf ik verbonden met mijn vakgebied en houd ik mijzelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Momenteel ben ik werkzaam bij de Maxillofaciale en Kaakchirurgie en Tandheelkundige Kliniek van de Semmelweis Universiteit, waar ik tevens betrokken ben bij de opleiding van tandheelkundestudenten. Sinds zes jaar ben ik toegewijd aan het onderwijzen van toekomstige collega-tandartsen, met als doel hen een volledig begrip te geven van de essentie en complexiteit van kaakchirurgische zorg.

Als tandarts streef ik ernaar om samen met mijn patiënten de meest geschikte oplossing te vinden, waarbij ik gebruik maak van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Mijn behandelingen zijn gekenmerkt door precisie en een toegewijde aanpak.

In mijn vrije tijd geniet ik van reizen en theaterbezoeken. Wat betreft sporten geef ik de voorkeur aan skiën en zwemmen, maar om te ontspannen luister ik graag naar klassieke muziek.