Dr. Agnes Sinka - Specialiteit: Algemene tandheelkunde en wortelkanaalbehandelingen

Dr. Agnes Sinka

Afdeling:

Specialiteit: Algemene tandheelkunde en wortelkanaalbehandelingen

In 2001 behaalde ik mijn tandheelkundig diploma aan de Faculteit Tandheelkunde van de Semmelweis Universiteit. Na mijn afstuderen begon ik te werken in een goed uitgeruste particuliere tandartspraktijk in Budaörs, waar ik mijn eerste kennismaking had met orthodontie. Deze ervaring heeft mij geleerd om altijd rekening te houden met orthodontische aspecten bij het plannen van de behandelingen voor mijn patiënten.

Na mijn tijd in Budaörs heb ik lange tijd bij Madách Dental gewerkt, waar ik betrokken was bij behandelingen onder narcose en de zorg voor buitenlandse patiënten.

Ik spreek vloeiend Engels.

Móricz Dental is voor mij een fantastische werkplek, niet alleen vanwege de prachtige tandheelkundige kliniek, maar ook vanwege de voortdurende mogelijkheid tot ontwikkeling dankzij de nieuwste gereedschappen, materialen en technologieën. Binnen de tandheelkunde ligt mijn passie voornamelijk bij conservatieve behandelingen, waaronder wortelkanaalbehandelingen. Daarnaast vind ik het leuk om kunstgebitten te maken volgens moderne procedures en met gebruik van metaalvrije materialen.

Voor mij is het cruciaal dat mijn patiënten zich op hun gemak voelen tijdens de behandelingen en met plezier bij mij terugkomen. Het hoogtepunt van mijn werk is het zien van de vreugde op de gezichten van mijn patiënten na een geslaagde vulling, kroon of wortelkanaalbehandeling, en het ontvangen van positieve feedback. Deze reacties geven mij de motivatie en voldoening om elke dag met passie mijn beroep als tandarts uit te oefenen.