Dr. Ildiko Sas

Dr. Ildiko Sas

Afdeling:

Specialiteit: esthetische tandprothesen, esthetische tandheelkunde.

In 2003 behaalde ik mijn tandheelkundig diploma aan de Faculteit Tandheelkunde van de Semmelweis Universiteit in Boedapest. Na mijn afstuderen werkte ik twee jaar als ingezetene tandarts bij de Prosthodontiekliniek van de universiteit, voordat ik slaagde voor het examen tot specialist in tandheelkundige en mondziekten. Mijn professionele interesse werd sterk beïnvloed door mijn tijd daar, met een focus op het vervaardigen van diverse vaste en uitneembare tandprothesen op basis van implantaten.

Ik heb als specialist gewerkt in het Kelenföld Dental Center en ben vervolgens overgeplaatst naar het recent geopende Móricz Dental Center voor Esthetische Tandheelkunde en Implantatie. Momenteel houd ik me bezig met conservatieve en esthetische tandheelkunde, evenals het voorbereiden van tandheelkundige restauraties. Ik spreek vloeiend Frans, Duits en Engels.

Het verminderen van de angsten en zorgen van mijn patiënten is voor mij van groot belang. Ik neem graag de tijd om naar hun klachten te luisteren en hun vragen te beantwoorden, terwijl ik tegelijkertijd streef naar een volledig pijnloze behandeling. Bij het informeren van mijn patiënten over alle mogelijkheden, benadruk ik de voordelen van verschillende oplossingen en houd ik rekening met hun individuele aspecten en meningen, met als doel het best mogelijke eindresultaat te bereiken. Tijdens mijn werk leg ik een sterke nadruk op nauwkeurigheid, zowel tijdens de behandeling als voor preventie en regelmatige controles.

Naast mijn werk als tandarts ben ik moeder van twee kleine meisjes. In mijn vrije tijd geniet ik van reizen en ben ik gepassioneerd over gastronomie.