Dr. Gábor Szabó

Dr. Gábor Szabó

Afdeling:

Specialiteit: parodontologie, behandeling van parodontale aandoeningen.

Ik heb mijn opleiding tot tandarts afgerond aan de Faculteit Tandheelkunde van de Semmelweis Universiteit in 2017. Al tijdens mijn studie was ik gepassioneerd door dit vakgebied, wat me leidde naar wetenschappelijk studentenwerk aan de Parodontologiekliniek van dezelfde universiteit, met een focus op esthetische chirurgie van zacht weefsel. Mijn professionele ontwikkeling zette zich voort tijdens mijn beroepsopleiding in de kliniek, waar ik in 2020 mijn diploma als parodontoloog behaalde. Ik blijf betrokken bij de graduate training van studenten aan de universiteit.

Mijn expertise strekt zich uit tot regeneratieve parodontale chirurgie, prothetische behandeling van patiënten met parodontale aandoeningen, geleide botregeneratie en alveolaire conservering. In mijn zorg voor patiënten staat het verlenen van nauwkeurige en pijnloze behandelingen centraal, in lijn met de nieuwste professionele richtlijnen. Ik hecht veel waarde aan een vertrouwensrelatie met mijn patiënten, vooral omdat frequente controleonderzoeken een essentieel onderdeel zijn van parodontale therapie.

Om ervoor te zorgen dat mijn patiënten de best mogelijke kwaliteit van zorg ontvangen, blijf ik mij regelmatig bijscholen, zowel nationaal als internationaal.

Ik spreek vloeiend Engels en gebruik deze vaardigheid om effectief te communiceren met een diversiteit aan patiënten.

In mijn vrije tijd geniet ik van hardlopen en fotograferen, waarbij ik de rust en creativiteit vind om te ontspannen naast mijn werk in de tandheelkunde.