Dr. Anita Gábor

Dr. Anita Gábor

Afdeling:

Specialiteit: parodontologie.

Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de Faculteit Tandheelkunde van de Semmelweis Universiteit. Direct na mijn afstuderen werd ik toegelaten tot de Parodontologiekliniek van de Universiteit, waar ik intensief betrokken was bij tandheelkundig onderwijs en patiëntenzorg. In 2011 heb ik hier mijn vak examen succesvol afgerond.

Sindsdien ben ik een gepassioneerde voorstander van parodontale therapie, waarbij ik mij richt op het elimineren van de oorzaken die gingivitis en parodontale ziekten veroorzaken en in stand houden. Ik benader alle tandheelkundige behandelingen met een parodontologische aanpak, inclusief het maken van vullingen en tandrestauraties.

Naast conservatieve behandelingen heb ik uitgebreide ervaring met chirurgische respectieve en regeneratieve procedures, zoals de chirurgische verwijdering van ontstekingen en het bevorderen van weefselregeneratie, evenals botvervanging. Tijdens deze ingrepen streef ik naar minimalisatie van invasiviteit en reserveer ik medicamenteuze therapie alleen voor gerechtvaardigde gevallen.

Ik blijf mijn kennis regelmatig uitbreiden door middel van bijscholingen in zowel parodontale als andere tandheelkundige therapieën.

Als tandarts stel ik voor elke patiënt een persoonlijk, uitgebreid behandelplan op, dat ik gedetailleerd toelicht en waarbij ik geduldig en resoluut alle vragen beantwoord die rijzen. Om optimale patiëntenzorg te garanderen, overleg ik regelmatig met mijn tandheelkundige collega’s. Ik ben van mening dat de ontwikkeling van een goede individuele mondhygiëne van essentieel belang is bij de behandeling van parodontitis. Daarom bieden wij, samen met onze collega-mondhygiënisten, gerichte hulp en begeleiding op dit gebied.

Door mijn nauwgezette en grondige aanpak heb ik samen met mijn patiënten uitstekende resultaten behaald. Ik sta bekend als een maximalist op mijn vakgebied, die zich kenmerkt door zorgvuldig en nauwkeurig werken.

Ik spreek vloeiend Engels en gebruik deze taal regelmatig in mijn professionele praktijk.

Buiten mijn werk heb ik een grote liefde voor de natuur, dus ik ben vaak buiten te vinden voor ontspannende wandelingen. Ik geniet ook van goede films en ben geïnteresseerd in fotografie. En natuurlijk ben ik een echte koffieliefhebber.