Dr. Peter Gyuricza

Dr. Peter Gyuricza

Afdeling:

Specialiteit: Implantologie, Kaakchirurgie en tandheelkundige protheses.

In 1994 studeerde ik af aan de faculteit Tandheelkunde van de Semmelweis Universiteit voor Geneeskunde. Gedurende zes jaar werkte ik als klinisch arts bij de Prosthodontiekliniek van de universiteit, waar ik naast mijn therapeutische werk ook wetenschappelijk onderzoek uitvoerde en tandheelkundestudenten onderwees over tandprothetiek. Vanaf 1998 breidde ik mijn expertise uit op de afdeling kaakchirurgie van het Honvéd Ziekenhuis, waar ik mijn kennis van implantologie verdiepte in de Kliniek Kaakchirurgie van de Semmelweis Universiteit. Mijn focus ligt voornamelijk op tandheelkundige restauraties en implantologie, waarin ik mijzelf blijf ontwikkelen.

Gedurende de afgelopen tien jaar heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in de chirurgische toepassing van verschillende implantaten, waaronder Nobel Biocare Replace, Activ, Conical Connection en Alpha Bio, evenals in geavanceerde technologieën zoals de computergestuurde implantologieprocedure van Nobel Guide. Bovendien heb ik praktische kennis verworven in het vervaardigen van Procera-tandprothesen met behulp van het CAD-CAM-proces voor implantaten van Nobel Biocare. Met meer dan 1000 succesvolle tandheelkundige implantaten op mijn naam, ben ik er trots op dat onze kliniek toonaangevende technologieën en procedures aanbiedt die ook internationaal worden erkend.

Als tandarts in onze kliniek streef ik ernaar om oplossingen te bieden die het hele gebit omvatten, met duurzame resultaten op zowel esthetisch als functioneel gebied. Mijn ultieme doel is niet alleen tevredenheid bij vertrek, maar ook het behoud van regelmatige controle en follow-up voor mijn patiënten. Ik ben vastbesloten om behandelingen uit te voeren die uw vertrouwen in tandheelkundige zorg herstellen en zo de uitstekende reputatie van onze kliniek verder te versterken.

Als vader van twee kinderen koester ik mijn vrije tijd, die ik graag zinvol besteed. Met mijn zoons betrokken bij voetbal, breng ik veel tijd door bij hun evenementen. Mijn persoonlijke passie voor zeilen neemt me mee naar het Balatonmeer en de zee, terwijl ik ontspan met historische romans en lange wandelingen met onze honden. Mijn interesse in voetbal is verschoven naar tennis, en samen met mijn gezin koesteren we de mogelijkheden van wandelen en reizen, waarvan we vele prachtige plannen hebben gemaakt.